Cseresznyéskert
Cseresznyéskert
Cseresznyéskert
Cseresznyéskert
Videó beküldése

Cseresznyéskert társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Cseresznyéskert egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 3 éves kortól is játszható. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra. Cseresznyéskert táblás társasjáték: Nagyi befőzéshez készülődik. Igen...

A Cseresznyéskert egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 3 éves kortól is játszható. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

A Játéksziget leírása:

Cseresznyéskert táblás társasjáték: Nagyi befőzéshez készülődik. Igen ám, de a gyümölcs még fent van a fán. Gyorsan le kellene szedni, hogy mihamarabb elkészülhessen a finom cseresznyebefőtt. Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. Nem egymással versenyeznek, hanem a falánk kukacokkal, nehogy azok hamarabb érjenek oda. Ha tele a kosár, irány a nagyi! Igazi kooperatív társasjáték a legkisebbek számára. A Cseresznyéskert társas tartalma: - 1 játéktábla, - 4 fabábu, - 8 kukac bábu, - 8 cseresznyekorong, - 54 lépéskártya Játékosok száma : 2-4 fő Játékidő : kb. 30 perc Ajánlott életkor : 4 éves kortól A kooperatív játékok teljes kínálata érdekel.

Forrás: Játéksziget
18 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 280 Ft-tól
 • 18 ajánlat

Kategória: Gyerek játék
Mechanizmus: Kooperatív, Forgass és mozgass

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Cseresznyéskert társasjáték videók (2)

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-25 22:36:14

  Remek együttműködést és kommunikációt fejlesztő cuki játék. A játékosok célja a kukacokat megelőzve összeszedni az összes cseresznyét. A játék extrája, hogy dobókocka helyett lépéskáryák segítségével tudnak mozogni a játékosok. A lépéskártyákon kukacok is találhatóak, amik a kukacokat írányírják. A cseresznyekorongokat típusuktól függően egy, kettő vagy három játékos együtt tudja csak felszedni, ezért elengedhetetlen az összedolgozás és a beszélgetés a játékban. A játék akkor ér véget, ha az összes cseresznyekorongot sikerült összegyűjteniük a játékosoknak. Ha egy kukac elért egy cseresznyéhez, azonnal vége a játéknak. A játék könnyíthető, ha kiveszünk a pakliból pár kukackártyát, vagy nehezíthető azzal, ha levélkártyákat szedünk ki. A gyerekek nagyon szerettek vele játszani, akár több korosztály számára élvezetes élményt nyújthat.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  3+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Illusztrátor:  Erika Bartos
 • Kiadók:  Keller & Mayer
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cseresznyéskert társasjátékhoz