Crocofant
Crocofant
Crocofant
Crocofant
Videó beküldése

Crocofant

Társasjáték, 2017
Értékelem!

A Crocofant egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória és a kockadobás mechanizmusokra. Láttál már krokodilbőrbe bújt elefántot? Itt a Crocofant, bájos és mókás memóriajáték kisebbeknek! Bár...

A Crocofant egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória és a kockadobás mechanizmusokra.

A Curiocity leírása:

Láttál már krokodilbőrbe bújt elefántot? Itt a Crocofant, bájos és mókás memóriajáték kisebbeknek!

Bár emlékeznék, hol volt tigriscsíkos állat… Az sem baj, ha épp elefánt vagy krokodil hordja azt a bundát! A Crocofant egy szokatlan párkeresős játék. Hat állat bújik hatféle bőrbe (vagy bundába), és az egyik dobókocka mondja meg, hogy épp mit kell keresni. Ha az állatfajkockával dobunk, mindegy, hogy a kidobott állat kártyapárja milyen mintájú. Ha a bőrkockával dobunk, mindegy, hogy zebra vagy krokodil viseli a zsiráfgúnyát.

Termékinformációk:

Társasjáték 2-4 játékos számára 6 éves kortól, játékidő: 15-20 perc. Magyar nyelvű játékszabállyal.

Forrás: Curiocity
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 3 190 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Akció / Ügyességi, Gyerek játék, Memória
Mechanizmus: Memória, Kockadobás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-25 23:04:49

  Vicces és szórakotató, memóriát fejlesztő játék kisebb gyerekek számára. A kártyákon hatféle állatnak hatféle bundája van. Az egyik dobókockán az állatok, a másikon a mintázatuk szerepel. Kétféle variációban átszhatjuk a játékot. Az elsőben lefordítjuk az összes kártyát, és eldöntjük, hogy melyik dobókockával szeretnénk játszani. Az állat alapján, vagy a mintázatuk alapján szeretnénk keresgélni őket. Sorban, minden dobás után fordítunk fel egy kártyát, ha jól emlékeztünk, miénk lehet a kártya. Aki a legtöbb kártyát összegyűjtötte, megnyerte a játékot. A másik variáció egy gyorsasági, vizuális észlelést fejlesztő játék. Itt a dobókockák segítségével kidobott állat és bunda kombinációt kell minél hamarabb megtalálni. Aki először megtalálja, megszerezte a kártyát. Itt is az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Tervező:  Wolfgang Dirscherl
 • Illusztrátor:  Mark Robitzky
 • Kiadók:  HUCH! & friends
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német, spanyol

Kiadások

 • Multilingual first edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Crocofant társasjátékhoz