Counteract
Videó beküldése

Counteract

Társasjáték, 2000
Értékelem!

A Counteract egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

Angol:
Counteract is played on a 6x6 board with the squares numbered from 1-6; one space of each number is a "magic square" with a star on it. Each player has a supply of counters. On a...

A Counteract egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

Angol leírás

Counteract is played on a 6x6 board with the squares numbered from 1-6; one space of each number is a "magic square" with a star on it. Each player has a supply of counters.

On a typical turn a player rolls a die and places a counter on an empty space with the matching number. They may take another turn if a 6 is rolled. Each player may make a "power play" three times during the game; this involves rolling two dice and allows replacing an opposing piece at the designated coordinates if there is one.

The game ends when one player uses all their pieces. Scoring is primarily based on forming lines of six pieces and on occupying the magic squares, although there are some extra points available to the player who goes out.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Kockadobás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  6+
  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  (Unknown), Topham Plail
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2000
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Counteract társasjátékhoz