Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey
Videó beküldése

Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2022
Értékelem!

Ez a játék a Cosmic Encounter és a Cosmic Encounter: Booster Promo Alien kiegészítője.

A Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey egy közepesen összetett kiegészítő a Cosmic Encounter társasjátékhoz, 3 - 8 játékos részére. Az alapjátékot 2009-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gémer játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a...

A Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey egy közepesen összetett kiegészítő a Cosmic Encounter társasjátékhoz, 3 - 8 játékos részére. Az alapjátékot 2009-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gémer játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb grafika/prezentáció kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kereskedés, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Bővül a Cosmic Encounter világa: kampánymód, holdak és még sok minden más!
A Cosmic Encounter játékban meghódítottad a csillagokat. Átvészelted a viharokat, védekeztél a behatolások ellen, szövetségeket kötöttél, számtalan konfliktusban vettél részt, és évszázadok óta uralkodsz. Vagy talán egyiket sem tetted, és a Cosmic Encounter csak nemrégiben lépett be az életedbe. Akárhogy is, még mindig ott van az örökké égető kérdés: mi jön ezután?

Nos, kedves barátaim, ez következik. És ez bizony epikus lesz.

A Cosmic Odyssey egy elképesztő kiegészítő, nagyobb, mint bármi korábban megjelent Cosmic (természetesen az alapjátékot leszámítva), és elég nagy dobás ahhoz, hogy számtalan további játékon keresztül fokozza a vad és csodálatos űrkalandjaidat. Még ha nincs is meg a korábbi kiegészítők egyike sem, a Cosmic Odyssey rengeteg idegent, lehetőséget és egy vadonatúj kampánymódot hoz az játékosasztalra. Mindenből többet nyújt, mint amit a Cosmic Encounter kínál, de sok olyan dolog is helyet kapott, amit eddig még nem láthattál a játékban. Ez egy véget nem érő odüsszeia, amelyet egyetlen Cosmic-rajongó sem hagyhat ki!

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 22 790 Ft-tól
 • -18%-5 012 Ft

Kategória: Sci-Fi, Alkudozás, Kiegészítő
Mechanizmus: Kereskedés, Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Vedd el, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Interrupts, Card Play Conflict Resolution, Verseny, Negotiation, Alliances

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey társasjáték videók (10)

Kommentek

A Cosmic Encounter: Booster Promo Alien társasjáték és kiegészítői (1)

A Cosmic Encounter társasjáték és kiegészítői (13)

Részletes adatok

Részletek

 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jack Reda
 • Illusztrátor:  Felicia Cano, Henning Ludvigsen, Grigory Sedov, Stephen Somers, Michele Giorgi
 • Kiadók:  Fantasy Flight Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29 cm x 25 cm x 8 cm
  • Súly: 1.7 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cosmic Encounter: Cosmic Odyssey társasjátékhoz