CORALIA
Videó beküldése

CORALIA társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A CORALIA egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 35 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kártya húzás és a kockadobás mechanizmusokra. Coralia multinyelvű társasjáték ár: 14 940Ft. A Coralia egy...

A CORALIA egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 35 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a kártya húzás és a kockadobás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Coralia multinyelvű társasjáték ár: 14 940Ft. A Coralia egy elképesztően látványos megjelenésű, kedves témájú családi társasjáték. Könnyűbúvárokként kell alámerülnötök a korallzátonyok világába, hogy minél érdekesebb felfedezéseket tegyetek, minél többfajta állattal találkozzatok, és ha lehetőség van rá, az sem baj, ha néha-néha gyöngyökre is szert tudtok tenni.

A játék könnyen tanulható és tanítható, elvileg 10 éves kortól ajánlott, de az egyszerű szabályai miatt akár fiatalabb gyerekkel is bátran neki lehet veselkedni. A legfőbb szabály, amit pillanatok alatt el lehet sajátítani, hogy kockákkal kell dobni, majd ebből egyet kiválasztani, a maradékot pedig tovább kell adni. Ezután a kiválasztott kockát a táblán a saját helyére (szín és ikon) kell tenni, és ezzel valamilyen bónuszhoz jut a játékot, általában a paklik egyikéből húz kártyát, amiket gyűjtögetni kell. Fontos tehát a döntés, hogy milyen színű és milyen kidobott ikonú kockát választ a játékos a körében, mert nemcsak ez alapján kap saját bónuszt, de ugyanaz a hely kétszer nem foglalható el a táblán, így a játék első pillanatától feszes versengés alakul ki.

Ennek ellenére nem kell tartani attól, hogy egy vészesen komoly, órákig elhúzódó stratégiai játékról lenne szó, mivel a játék rendkívül pörgős, az ember dob, választ, lerakja a kockáját, jön a következő játékos, szinte észre sem vesszük, és nagyjából 30-40 perc alatt le is lehet játszani egy teljes játékot.

A Coraliát bátran javasoljuk könnyed, de gondolkodtató játékot keresőknek, elsősorban családi játéknak, azok számára, akik nyitnának később a komolyabb játékok felé is.

A kérdés már csak az, hogy alámerülnétek-e a tengernek, hogy felfedezzétek a korallzátonyok mesés világát?

Forrás: Kockamanó
Egy felhasználó és 3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 11 000 Ft-tól
 • 4 ajánlat

Kategória: Kockajáték, Állat
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kártya húzás, Kockadobás

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

CORALIA társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

CORALIABalint25, Átvehető Székesfehérváron és Szabadbattyánban (esetenként Budapesten is), vagy csomagküldés.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Átvehető Székesfehérváron és Szabadbattyánban (esetenként Budapesten is), vagy csomagküldés.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Új, bontatlan.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

CORALIA társasjáték videók (5)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 35 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Michael Rieneck
 • Illusztrátor:  Miguel Coimbra
 • Kiadók:  R&R Games, HUCH! & friends
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német

Alternatív nevei


Kiadások

 • Dutch/English/French/German edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) CORALIA társasjátékhoz