Cobalt-1
Videó beküldése

Cobalt-1

Társasjáték, 2001
Értékelem!

A Cobalt-1 egy nagyszerű társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a ceruza-papír mechanizmusokra.

Angol:
Softcover book with rules for science fiction tabletop encounters. No dice are ever used with these rules. The approach is that each weapon or tested action has what's called...

A Cobalt-1 egy nagyszerű társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók és a ceruza-papír mechanizmusokra.

Angol leírás

Softcover book with rules for science fiction tabletop encounters.

No dice are ever used with these rules. The approach is that each weapon or tested action has what's called "The Solution". The Solution is a range of numbers from which each player chooses one of those numbers and writes it down on a piece of paper. In order to be successful, the attacking (or testing) player must match the defending player's choice for that Solution. So, for example, if a Solution is listed at 4, each player chooses either a 1, 2, 3, or 4 for that Solution. If player A chooses 2, player B must also choose 2 in order to succeed. If he instead chooses 1, 3, or 4 the test fails. Better characters will have lower solutions (1 or 2) and worse characters can have solutions ranging as high as 8 or 9.

Kategória: Sci-Fi, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Ceruza-Papír

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Bob Naismith
  • Illusztrátor:  Bob Naismith
  • Kiadók:  West Wind Productions
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2001
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cobalt-1 társasjátékhoz