Circus
Videó beküldése

Circus társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Circus egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a minták mechanizmusokra.

Angol:
In Circus, players send their best artists into the ring to perform an act. If your artist is better than the previous one, then there is a deafening applause which earns you...

A Circus egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a minták mechanizmusokra.

Angol leírás

In Circus, players send their best artists into the ring to perform an act. If your artist is better than the previous one, then there is a deafening applause which earns you points.

As it should be, the grand finale follows at the end of the performance, after which the points are counted. The player with the most points is the best circus director and wins the game.

The game is played over 7 rounds. In each round, players use their upgrade cards to place upgrade cubes on their artists. Each differently coloured cube represents a different upgrade such as talent or costume. When you think your artist is ready, you send them to the ring for a performance.

The success of this performance is based on which upgrades your artist has. Each cube that matches a cube of the previous performing artist is worth 1 point, but each cube that doesn't match is worth 2 points. The spectators like variety after all! In addition, each round the poster cards will determine which kind of artist is worth some bonus points.

At the end of the game, players will send any remaining artists for one final performance and score extra points based on how good (upgraded) they are.

Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 6 390 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Gyerek játék
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Minták

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Circus társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Circus társasjáték videók (3)

Kommentek

A Circus társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Alexey Paltsev, Alexey Konnov, Anatoliy Shklyarov
 • Illusztrátor:  Davi Hammer
 • Kiadók:  Amuza
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német

Kiadások

 • EN/FR/GE/NL edition
  • Nyelv: holland

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Circus társasjátékhoz