CHOAM
Videó beküldése

CHOAM társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A CHOAM egy nagyszerű társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 40 - 120 perc is lehet. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kereskedés, a váltakozó képességek, a forgass és mozgass, a vedd el és a lose a turn mechanizmusokra.

Angol:
A free PnP asymmetrical Monopoly game inspired by the classic Dune board game. Unlike traditional Monopoly, players can choose between five different factions, each with unique...

A CHOAM egy nagyszerű társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 40 - 120 perc is lehet. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kereskedés, a váltakozó képességek, a forgass és mozgass, a vedd el és a lose a turn mechanizmusokra.

Angol leírás

A free PnP asymmetrical Monopoly game inspired by the classic Dune board game.

Unlike traditional Monopoly, players can choose between five different factions, each with unique abilities and win conditions. Each player will have four fighters they can use to attack others and lay claim to the enemy's strongholds but it will always be at a cost.

Players should also be careful of the very planet itself, as Arrakis is a harsh place and to survive it will take its toll. Luckily, if a player owns certain territories they either gain by force or are naturally given it from the start, they can receive riches in the form of the spice melange.

With the spice, players can bribe and trade with each other and afford to survive in the hostile deserts of Arrakis. But players should be cautious, as deals can be broken and players can lie their way to getting spice. Calling them out on not following through on a deal or catching them in a lie can cause them to lose a turn but a player falsely accusing someone of lying can have harsher consequences.

The game ends when any of the unique faction specific winning conditions are met.

Kategória: Politika, Sci-Fi, Kockajáték, Háború, Közgazdaság, Alkudozás, Harc, Könyv alapú, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Kereskedés, Váltakozó képességek, Forgass és mozgass, Vedd el, Lose a Turn, Változó setup, ECO-05 Income, Bribery, Track Movement

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

CHOAM társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  40 - 120 perc
 • Játékosok:  3 - 5
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print and Play edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 45.7 cm x 45.7 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) CHOAM társasjátékhoz