Chakkan: Card game
Videó beküldése

Chakkan: Card game

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Chakkan: Card game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a memória, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
Chakkan is a card game based on the fantastic world of Chakkan. It is a 2 player game where memory, strategy and a bit of luck will make you the champion of your universe. The...

A Chakkan: Card game egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a memória, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

Chakkan is a card game based on the fantastic world of Chakkan. It is a 2 player game where memory, strategy and a bit of luck will make you the champion of your universe.
The game is to get skills by turning and discovering letters, you can identify them with their color and number, but do not trust your memory can be treacherous just like your rival. After you've got enough cards you can display different abilities to attack, provoke or defend your opponent or finally use your character's unique ability.
—description from the designer

Chakkan , es un juego de cartas basado en el mundo fantástico de Chakkan, es un juego de 2 jugadores donde la memoria, la estrategia y un poco de suerte te harán el campeón de su universo.
El juego consiste en ir consiguiendo habilidades al ir volteando y descubriendo cartas, estas las puedes identificar con su color y número, pero no te confíes la memoria puede ser traicionera al igual que tu rival. Después de que has conseguido suficientes cartas puedes desplegar diferentes habilidades para atacar, provocar o defenderte de tu contrincante o por último utilizar la habilidad única de tu personaje.
—description from the designer (Spanish)

Kategória: Kártyajáték, Memória
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Memória, Merj és nyerj, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Chakkan: Card game vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Chakkan: Card game társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  25 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Juan José Cabrera Fernandez
 • Illusztrátor:  Juan José Cabrera Fernandez
 • Kiadók:  Another B Game
 • Elérhető nyelvek:  angol, spanyol

Kiadások

 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
  • Súly: 113.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Chakkan: Card game társasjátékhoz