Cat-Tastic
Videó beküldése

Cat-Tastic

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Cat-Tastic egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és az eco-05 income mechanizmusokra.

Angol:
Owning a cat is full of adventure, and many unexpected things can happen along the way--so get ready! Be the first to collect six hearts by showing how well you care for cats...

A Cat-Tastic egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és az eco-05 income mechanizmusokra.

Angol leírás

Owning a cat is full of adventure, and many unexpected things can happen along the way--so get ready! Be the first to collect six hearts by showing how well you care for cats, and win!
—description from the back of the box

Cat-Tastic plays on a roll-and-move board with spaces along the perimeter (picture monopoly). The various spaces either cause you to gain or lose money, or draw a card with an event, or adopt a cat to gain a heart. The cards generally require you to pay money to a specific business (or to the bank if the business is not owned), with some of the cards rewarding a heart afterwards.

At the start of the game, you choose a cat care business to own (two businesses in a 2 player game), like vet, or groomer. The business will interact with some of the event cards, and may also have a cost to maintain. You may also purchase additional businesses during the game.

As long as you don't go bankrupt, you go around the board and collect hearts until someone wins by collecting 6 hearts.

—user summary

Kategória: Közgazdaság, Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Forgass és mozgass, ECO-05 Income

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Ajánlott életkor:  6+
 • Tervező:  Joyce Johnson
 • Kiadók:  Mudpuppy
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 24.1 cm x 24.1 cm x 3.8 cm
  • Súly: 0.5 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cat-Tastic társasjátékhoz