Cash Flow
Videó beküldése

Cash Flow társasjáték

társasjáték, 1994
Értékelem!

A Cash Flow egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol:
Cash Flow uses a standard 52-card deck and a supply of money (points). Each player receives 30 points. The deck is shuffled and one card is turned up to start a row. On a turn a...

A Cash Flow egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol leírás

Cash Flow uses a standard 52-card deck and a supply of money (points). Each player receives 30 points. The deck is shuffled and one card is turned up to start a row.

On a turn a player can choose to buy any number of cards from the row, including none. The card farthest from the deck costs ten, the next nine, and so on, with a minimum cost of one. Regardless of whether or not any cards were purchased a new card is drawn and placed at the end of the row.

The cards are used to form sets of the same suit or same rank. However, a suit set can only contain cards from 2-9 or J-A - the high and low cards cannot be mixed. A table of set values is provided. Before buying cards a player may sell any number of sets from their hand.

The game continues until the deck runs out and no players want to sell any sets or buy any cards.

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Kártya húzás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Reiner Knizia
  • Kiadók:  Games & Puzzles Publications
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1994
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21.1 cm x 30.2 cm x 0.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cash Flow társasjátékhoz