Business Card Fighters
Videó beküldése

Business Card Fighters társasjáték

társasjáték, 2011
Értékelem!

A Business Card Fighters egy kiváló társasjáték, 2 - játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra.

Angol:
Fight it out with your friends with a character that fits on a business card (or smaller)! BCF is a small game that requires the use of 2 dice, a deck of standard playing cards...

A Business Card Fighters egy kiváló társasjáték, 2 - játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra.

Angol leírás

Fight it out with your friends with a character that fits on a business card (or smaller)!

BCF is a small game that requires the use of 2 dice, a deck of standard playing cards (with jokers), and 2 or more friends.

Each character has 5 stats, 25 life, a Nature, and a Vulnerability.

Players take turns playing attack cards and defense cards in an attempt to reduce the other player's life total to 0. This is done with a communal deck of cards and a character sheet. The character's stats add to the cards and based on the character's Nature, a bonus or penalty is applied to the card!

This is a game in early development which has been modified from a previous, far more complicated, set of rules. I am looking for feedback and play-testing in order to strengthen the game, reduce/simplify the rules, and make the game fun.

Kategória: Kártyajáték, Harc
Mechanizmus: Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Curt Woodard
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Base Game
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Business Card Fighters társasjátékhoz