Bullshit
Videó beküldése

Bullshit társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Bullshit egy kiváló társasjáték, 3 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a player judge mechanizmusra. Mire vagy képes 8 másodperc alatt? Nyolc másodperc – ennyibe telik, hogy megismerd barátaid legelvetemültebb gondolatait is. És persze a te sötét titkaid is ennyi idő...

A Bullshit egy kiváló társasjáték, 3 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast felnőtteknek ajánljuk! A játékmenet erősen épít a player judge mechanizmusra.

A Szellemlovas leírása:

Mire vagy képes 8 másodperc alatt?
Nyolc másodperc – ennyibe telik, hogy megismerd barátaid legelvetemültebb gondolatait is. És persze a te sötét titkaid is ennyi idő alatt nyilvánosságra kerülnek. Készen állsz a kihívásra? Nevetséges, sértő és pikáns kérdések várnak arra, hogy megválaszoljátok őket. Nem kell félni, hiszen a jó társaságban mégis mi baj történhetne? Csak mondd, ami az eszedbe jut – sokat gondolkozni úgysem lesz időd!

Egy kellően kövér pakli kártyát helyezzetek képpel lefelé az asztal közepére. Ez nem egy bonyolult kezdés, így folytathatjátok tovább az előkészületeket. Válasszatok kezdő játékost, ő lesz a bíra. Ennek több módja is van. Lehet ő a legkisebb IQ-val rendelkező játékos, vagy aki a legutoljára evett fokhagymát. Csak remélhetitek, azt hogy kesztyűs kézzel fog bánni a többiekkel.

A bíró felcsapja és bal oldali szomszédjának hangosan felolvassa a húzópakli legfelső lapját. A kérdezett játékosnak 8 másodpercen belül válaszolnia kell. Ne parázz, összejön! A másodperceket számolhatjátok ujjal vagy hangosan kimondva, de mi azt ajánljuk, hogy az ingyenesen letölthető LUDICHRONO alkalmazást használjátok.

Ha a kérdezett játékos nem haboz, és sikerül 8 másodpercen belül válaszolnia a kérdésre – például: mondj 3 okot, amiért mozgássérültnek tettetnéd magad, vagy mi az a 3 dolog amit könnyebb részegen megcsinálni –, a bíró vagy elfogadja a választ, és ad 1 pontot neki (átadja a kártyát), vagy szavazásra bocsátja a válasz elfogadását, ha kételkedik abban. Ezt követően a kérdezett játékos lesz az új bíró, felcsap egy másik kártyát, és kihívja a balján ülő játékost. Most rajtad a sor, hogy kegyetlen legyél!

Az a játékos, aki elsőként összegyűjt 7 kártyát, megnyeri a játékot, és megszerzi a Bullshit PhD-t, amivel a LinkedIn profilján henceghet. Ez egy igazán őrületes partijáték, ahol a legnagyobb marhaságok összehordása egyszerűen a művészet legmagasabb szintjein táncol! Ne felejtsétek el kipróbálni a különböző játékvariánsokat se, a Bűnbakot, Einstein és a kéjencet és persze az Édeshármast!

A doboz tartalma:
400 db pikáns kártya, 80 db speciális kártya

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 12% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 500 Ft-tól
 • 28 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Felnőtt
Mechanizmus: Player Judge

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Bullshit társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Bullshita.nettt, Budapest XI. kerület: Kelenföld, Sasad, Gazdagrét

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest XI. kerület: Kelenföld, Sasad, Gazdagrét! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. A 4 db pakliból csak 1 lett kibontva, a többi még fóliában van. A doboz egyik sarkán pici megnyomódás látható, de ezen kívül sértetlen és hiánytalan a játék.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  3 - 99
 • Ajánlott életkor:  18+
 • Kiadók:  Ludicus, Reflexshop Kft, ATM Gaming
 • Elérhető nyelvek:  magyar, román

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 10.5 cm x 18.5 cm x 6 cm
 • Romanian edition
  • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bullshit társasjátékhoz