BrainBox: Környezetismeret kicsiknek
Videó beküldése

BrainBox: Környezetismeret kicsiknek társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A BrainBox: Környezetismeret kicsiknek egy remek társasjáték, 1 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a memória mechanizmusokra. Ez a nagyszerű társasjáték, ahogy minden nagyszerű játék, egy igen egyszerű...

A BrainBox: Környezetismeret kicsiknek egy remek társasjáték, 1 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 8 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a memória mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Ez a nagyszerű társasjáték, ahogy minden nagyszerű játék, egy igen egyszerű koncepción alapszik. Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést. A Brainbox játékok népszerűek úgy a gyerekek körében, mint a családok és tanárok között is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben. A Brainbox Környezetismeret kicsiknek 56 csodálatos képen keresztül tanít minkat és oktat érdekességeket; élőhelyünkről, rovarokról, növényekről. A játék tartalma: 56 db feladatkártya, 1 homokóra, 1 dobókocka és 1 játékszabály.

Forrás: Játéksziget
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 4 390 Ft-tól
 • -12%-610 Ft

Kategória: Kártyajáték, Egyszerű, Gyerek játék, Memória
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Memória

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

BrainBox: Környezetismeret kicsiknek társasjáték vásárlása, árak és üzletekÁrkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Kommentek

 • saxomusic

  2019-07-25 21:23:07

  Megfigyelés alapú kvízjáték, kisebb gyerekek számára. Játékosan bevezeti a gyerekeket a környezetismeret témakörébe. A játék nagyon egyszerű, ugyanis semmilyen előzetes tudást nem kíván tőlünk. Csak annyi a dolgunk, hogy 10 másodperc alatt alaposan megfigyeljük az adott kártyát, és minél több információt és részletet megjegyezzünk róla. Ezek után egy dobókocka segítségével kidobjuk azt a kérdést, amit meg kell válaszolnunk. Ha jól válaszoltunk, miénk a kártya. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végére. Egyedül és többen is játszható. Több játékos esetén a játékostársunk teszi fel nekünk a kérdést. El tudom képzelni, hogy akár természetismeret órán alkalmazzák a tanárok. Játékosan fejleszti a rövidtávú memóriát, a vizuális észlelést, a beszéd- és szövegértést, valamit erősíti a tudásvágyat és tágítja az érdeklődési kört. Beszélgetéskezdeményező hatásúak a kérdések, és remek lehetőséget teremt arra, hogy közösen utánanézzünk egy-egy érdekes dolognak az interneten. A gyerekek sok új dolgot tanulhatnak belőle, szeretnek vele játszani.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 perc
 • Játékosok:  1 - 99
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Gary Wyatt
 • Kiadók:  Green Board Game Co.
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) BrainBox: Környezetismeret kicsiknek társasjátékhoz