Bragging Rights
Videó beküldése

Bragging Rights társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Bragging Rights egy kiváló társasjáték, 3 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 40 - 180 perc is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a szavazás, a történetmesélés, a szerepjátszás és a memória mechanizmusokra.

Angol:
Bragging Rights is a game of competitive bullshitting. Everyone plays as the world's incompetent criminal underbelly, all trying to gain street cred for a crime none of you...

A Bragging Rights egy kiváló társasjáték, 3 - 7 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 40 - 180 perc is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a szavazás, a történetmesélés, a szerepjátszás és a memória mechanizmusokra.

Angol leírás

Bragging Rights is a game of competitive bullshitting. Everyone plays as the world's incompetent criminal underbelly, all trying to gain street cred for a crime none of you committed.

Players can play as a set character with traits or a new one made up on the spot. The players draw evidence cards, create a play pile for the game and keep a hand of three pieces of evidence they can swap in. Every game has one specific crime, from stealing the Mona Lisa from the Louvre, to Replacing church bells with maracas.

Each round a piece of evidence is turned over and every player has to construct a unique story of how they left that at the crime scene. As the rounds go on more evidence must be woven into your stories trying to keep them as consistent as possible. But watch out, if you mess up and your story stops making sense other players can wager their street cred to call you out on it. You’ll need to convince everyone at the table that you’re making sense to not lose face (and points).

At the end of the game a Story Winner is chosen and players count up their street cred. Whoever has the most cred earns bragging rights for this crime.

-description from designer

Kategória: Blöff, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Kockáztatás, Szavazás, Történetmesélés, Szerepjátszás, Memória, Színészkedés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Bragging Rights társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Bragging Rights társasjáték videók (2)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  40 - 180 perc
  • Játékosok:  3 - 7
  • Ajánlott életkor:  14+
  • Tervező:  Jen Carey, Basil Lim
  • Illusztrátor:  Basil Lim
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bragging Rights társasjátékhoz