Bomber: edizione Insuperabili
Videó beküldése

Bomber: edizione Insuperabili társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Bomber: edizione Insuperabili egy remek társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a merj és nyerj és a draftolás mechanizmusokra.

Angol:
Bomber is a simple card game that allows two players aged 6 and over to play a football match in under fifteen minutes! Before the match, each player chooses his own team...

A Bomber: edizione Insuperabili egy remek társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 15 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a merj és nyerj és a draftolás mechanizmusokra.

Angol leírás

Bomber is a simple card game that allows two players aged 6 and over to play a football match in under fifteen minutes!

Before the match, each player chooses his own team, decides which eleven players to send on the field and shuffles his cards together with those of the opponent, in a single deck.

The cards that will be revealed will indicate the player in possession of the ball, which he can decide to shoot on goal or
build attacking action to have a better chance of scoring. But be careful, because an opponent's goal or the skills of its players could upset your tactics!

With its very simple rules suitable for everyone, the limited playing time, which allows you to play more games in a row, and its easy-to-carry packaging, Bomber is the game that will allow you to take away the desire for football in every anytime and anywhere.

Bomber - Insuperabili Edition is designed in collaboration with Insuperabili Onlus, a project born in 2012 from the idea of creating a football school for boys and girls with physical-motor, cognitive and affective-relational, emotional and behavioral disabilities.

Kategória: Kártyajáték, Sport, Gyerek játék
Mechanizmus: Kockadobás, Merj és nyerj, Draftolás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Bomber: edizione Insuperabili társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 15 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Tervező:  Paolo Mori
 • Kiadók:  Mancalamaro
 • Elérhető nyelvek:  olasz

Kiadások

 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: olasz

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bomber: edizione Insuperabili társasjátékhoz