Bomb's Away
Videó beküldése

Bomb's Away

Társasjáték, 2011
Értékelem!

A Bomb's Away egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 20 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés, a minták és az útépítés mechanizmusokra.

Angol:
Bomb's Away is a card game for 2-4 players that is a combination of Waterworks and Uno. To win Bombs Away, you must be the first player to play all your cards. Bomb's Away can be...

A Bomb's Away egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 20 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés, a minták és az útépítés mechanizmusokra.

Angol leírás

Bomb's Away is a card game for 2-4 players that is a combination of Waterworks and Uno. To win Bombs Away, you must be the first player to play all your cards.

Bomb's Away can be played with additional players, provided there is one deck for every four additional players.

—user summary

Bomb's Away is played with up to 4 players with a unique 75 card deck. Place the Hydrant Card in the center of the playing surface and choose a dealer. Shuffle the deck, then deal each player ten (10) cards face down.

The player to the dealer's left lays one Pipe Card on the table, connecting it to the Hydrant Card. All Pipe Cards must be played in the same orientation as the Hydrant Card (pipes and card edges maintaining congruency) New pipes may connect to same-colored Pipe Cards at the 'open' end of a pipe. A Pipe Card cannot connect 2 different colored pipes, unless the Pipe Card is Wild. The placement of a Pipe Card cannot block an 'open' pipe.

If the current player cannot play a card, they draw until receiving a playable card. Each player takes a turn in a clockwise fashion around the table. This process repeats until one player has zero cards remaining. If every card is used before a player wins, all discarded cards are shuffled and returned to the deck pile.

—description from the publisher

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Pakli tervezés, Minták, Útépítés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Illusztrátor:  Tim Switalski
 • Kiadók:  Little Big Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5.1 cm x 15.2 cm x 5.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bomb's Away társasjátékhoz