Blood Bowl (2016 edition): Ogre Team Pitch & Dugout Set
Videó beküldése

Blood Bowl (2016 edition): Ogre Team Pitch & Dugout Set

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Blood Bowl (2016 edition) kiegészítője.

A Blood Bowl (2016 edition): Ogre Team Pitch & Dugout Set egy összetett kiegészítő a Blood Bowl (2016 edition) társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás...

A Blood Bowl (2016 edition): Ogre Team Pitch & Dugout Set egy összetett kiegészítő a Blood Bowl (2016 edition) társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Ogre stadia would be ruggedly handsome, nestled as they often are high up in the mountains, were it not for the bloodstains and craters full of picked-over bones. If you're into that sort of thing, it’s extra pretty. If not, they can be a little less than welcoming.

One side of this pitch features a barren, rocky field, dominated by a toothy ogre-faced pit filled with the remains of their last team, or meal, as they like to call it. The other side features the same pitch, but covered in snowfall after a winter blizzard, with some ominous red ‘markings’ for the End Zones…

The pack also contains matching double-sided dugouts, replete with a score, goal and re-roll trackers, plus boxes for Reserves, Knocked Out and Serious Injuries. Rules to use both sides of the pitch are included for your reference.

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Kockajáték, Sport, Kiegészítő, Miniatűrök
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, Rács mozgás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Blood Bowl (2016 edition) társasjáték és kiegészítői (125)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 - 2 óra
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  Games Workshop Ltd.
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Blood Bowl (2016 edition): Ogre Team Pitch & Dugout Set társasjátékhoz