Blood Bowl (2016 edition): 2019 Blood Bowl Almanac
Videó beküldése

Blood Bowl (2016 edition): 2019 Blood Bowl Almanac

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Blood Bowl (2016 edition) és a Blood Bowl (2016 Edition): Spike! Journal #4 kiegészítője.

A Blood Bowl (2016 edition): 2019 Blood Bowl Almanac egy összetett kiegészítő a Blood Bowl (2016 edition) társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás...

A Blood Bowl (2016 edition): 2019 Blood Bowl Almanac egy összetett kiegészítő a Blood Bowl (2016 edition) társasjátékhoz, 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Lord Borak the Despoiler returns as guest editor for the 2019 update! This issue combines all the content from four full issues of Spike! Journal, including the full rules for the Champions of Death, Greenfield Grasshuggers, Athelorn Avengers, and Gwaka’moli Crater Gators (that’s issues 4-7 if you're counting).

Not only does it bring together every team and player profile, each editorial, a run-down of each team's tactics, and a whole lot of gossip from across these four fantastic issues, but it also features a showcase of beautifully painted miniatures in a variety of team colours.

Of course, that’s not everything this compilation covers – you’ll find a comprehensive and up-to-date FAQ for Blood Bowl, and an updated list of Star Player profiles. We've also included the rules for special pitches and balls for the Shambling Undead, Halfling, Wood Elf, and Lizardmen teams.

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Fantasy, Sport, Kiegészítő, Miniatűrök
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Kockadobás, Rács mozgás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Blood Bowl (2016 Edition): Spike! Journal #4 társasjáték és kiegészítői (1)

A Blood Bowl (2016 edition) társasjáték és kiegészítői (125)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  45 - 120 perc
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  Games Workshop Ltd.
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Blood Bowl (2016 edition): 2019 Blood Bowl Almanac társasjátékhoz