Bezaubernde Jeannie
Videó beküldése

Bezaubernde Jeannie társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Bezaubernde Jeannie egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a rács mozgás, a verseny és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol:
The players start at the corners of the game board and try to reach the center space. Movement is determined by a roulette wheel. If the result is a number, the player moves the...

A Bezaubernde Jeannie egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass, a rács mozgás, a verseny és a négyszög-rács mechanizmusokra.

Angol leírás

The players start at the corners of the game board and try to reach the center space. Movement is determined by a roulette wheel. If the result is a number, the player moves the corresponding number of spaces. On the result of a "Jeannie" the player draws a card and a certain player is blinked to another section of the game board. If another player occupies an space in this section, he is blinked back to his starting space. This is also true, if a player is thrown out by another player moving on his spot. The first player to reach the center space wins the game.

—user summary

Kategória: Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Rács mozgás, Verseny, Négyszög-rács

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Bezaubernde Jeannie társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Nürburg Spiele
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.5 cm x 37 cm x 4 cm
    • Súly: 0.8 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bezaubernde Jeannie társasjátékhoz