Beneath the Med
Videó beküldése

Beneath the Med társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Beneath the Med egy könnyen tanulható társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 3 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a ceruza-papír, a szimuláció, a kockadobás, a merj és nyerj és a solitaire mechanizmusokra. A Beneath the Med egy...

A Beneath the Med egy könnyen tanulható társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 3 óra is lehet. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a ceruza-papír, a szimuláció, a kockadobás, a merj és nyerj és a solitaire mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A Beneath the Med egy egyedül játszható taktikai játék, amiben te vagy a parancsnoka egy olasz tengeralattjárónak, a második világháború alatt. Ez a The Hunters sorozat negyedik játéka, és az akkori világ egyik legnagyobb tengeralattjáró flottáját fedi le. Számos tengeralattjáró modell egyikét kell kiválasztanod, egészen 1940-től elérhető modellektől kezdve, és ennek parancsnokaként az lesz a feladatod, hogy sikeresen őrjáratozz és hajts végre feladatokat az 1943. szeptemberében elérkező fegyverszünetig.

A küldetésed egyik része az lesz, hogy a tengeralatjáróddal minél több ellenséges hajót elpusztíts - a fegyverszünetig ez rendkívüli kihívást fog jelenteni!

A Beneath the Med szándékos célja, hogy gyors, mégis intenzív játékélményt nyújtson, ezért sokszor erős döntéskényszer alá helyez, amikor átveszed az irányítást a főbb olasz tengeralattjáró-osztályok felett. Az összes főbb típus számba lett véve, minden részletükkel, beleértve a szolgálati időt, a fegyverzetet, a személyzet felépítését, a károkat és sérüléseket és egyeb apróságokat is. A The Hunters rajongói újra átélhetik a körmönfont játékrendszert, ami a széria sajátossága, ám számukra is kihívást jelenthet a Szövetségesek légiereje és az olasz hajók problémás fegyverrendszere.

Tíz olasz tengeralattjáró-osztály közül választhatsz - ezek részletei mind be vannak építve a játékba. A járőrzónák a háború aktuális időszakát mutatják be, és a háború előrehaladtával elmozdulnak. Az U-Boat kampány minden szakasza képviselteti magát; a nehéz feladatok közé tartozik az aknarakás, a kommandós szállítás, az öböl-behatolási küldetések pedig a a rendkívül veszélyes feladatok közé tartoznak.

Forrás: Szellemlovas
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 23 721 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Tenger, Háború, II. világháború
Mechanizmus: Ceruza-Papír, Szimuláció, Kockadobás, Merj és nyerj, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Beneath the Med társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Beneath the Med társasjáték videók (5)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 - 3 óra
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Gregory M. Smith
 • Illusztrátor:  Rodger B. MacGowan, Ian Wedge
 • Kiadók:  GMT Games LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 30.5 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Beneath the Med társasjátékhoz