Bazyliszek
Videó beküldése

Bazyliszek társasjáték

társasjáték, 2018
Értékelem!

A Bazyliszek egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória mechanizmusra.

Angol:
In the cellars of one of the tenement houses in Warsaw there is a basilisk - a creature that can turn a man into stone at a glance. You go to the underworld to face the terrible...

A Bazyliszek egy nagyszerű társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória mechanizmusra.

Angol leírás

In the cellars of one of the tenement houses in Warsaw there is a basilisk - a creature that can turn a man into stone at a glance.

You go to the underworld to face the terrible monster. During the search, visit as many chambers as possible. Remember, however, to bring a mirror with you - maybe you can hunt down a basilisk!

Basilisk is a fast game of perceptiveness and memory, where children must memorize the appearance of rooms and find their mirror image. In real time, players reveal the dungeon cards and decide if they want to visit the given chamber (and keep the card), or leave the uncovered card on the table.

After each card has been revealed, the round ends and players check their cards and score. Each chamber with its mirror counterpart is worth 5 points and each single chamber is worth 1 point. But there is a twist, if a player have more than 1 card with the same, non mirrored illustration, he/she has been petrified by the basilisk and loses all cards from this round!

The game lasts 2-3 rounds, depending on the number of players. The player with the most points wins.

Kategória: Idő alapú, Gyerek játék, Memória
Mechanizmus: Memória

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Memória

Ennél a játéknál nagyon fontos a jó memória, bizonyos elemeihez ez elengedhetetlen feltétel!

Bazyliszek társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Tervező:  Jan Madejski
 • Illusztrátor:  Grzegorz Molas
 • Kiadók:  Granna
 • Elérhető nyelvek:  lengyel

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 18.9 cm x 27.3 cm x 5.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bazyliszek társasjátékhoz