Basketball Legends
Videó beküldése

Basketball Legends társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Basketball Legends egy remek társasjáték, 1 - 2 játékos részére. A társast, 5 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, a szimuláció, a kockadobás, a vedd el és a solitaire mechanizmusokra.

Angol:
A comprehensive basketball simulation with the capability of playing high school, college, and professional basketball teams based on their real stats. After the initial setup...

A Basketball Legends egy remek társasjáték, 1 - 2 játékos részére. A társast, 5 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az aukció/licit, a szimuláció, a kockadobás, a vedd el és a solitaire mechanizmusokra.

Angol leírás

A comprehensive basketball simulation with the capability of playing high school, college, and professional basketball teams based on their real stats.

After the initial setup, which adjusts a team's ratings in various offensive and defensive statistical categories, the play is resolved by rolling dice and consulting the appropriate chart on the applicable team.

Players can adjust the rolls by spending "Coaching Points" that affect the outcome of particular plays. This adds a strategic gameplay element to a genre of games that is often very dice-driven.

Example: Team A may be very good at offensive rebounds. When a shot is missed, they would have a better chance of grabbing a rebound than teams without as good ratings. By spending coaching points, those results can be modified. Doing so at key moments can have a huge effect on the game outcome.

—description from the designer

Kategória: Kockajáték, Sport, Matek
Mechanizmus: Aukció/Licit, Szimuláció, Kockadobás, Vedd el, Solitaire, RES-02 Stat Check

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Basketball Legends társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Ajánlott életkor:  5+
 • Tervező:  Michael Wright, Chris Doelle
 • Illusztrátor:  Chris Doelle
 • Kiadók:  Board Game Legends
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.3 cm x 29.2 cm x 5.3 cm
  • Súly: 0.9 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Basketball Legends társasjátékhoz