Balut
Videó beküldése

Balut társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Balut egy könnyen tanulható társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a merj és nyerj mechanizmusokra.

Angol:
Balut is a dice game similar to Yahtzee. It was invented by an American stationed in the Philippines at the end of World War 2, and is a popular social game with the Dutch, with...

A Balut egy könnyen tanulható társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a kockadobás és a merj és nyerj mechanizmusokra.

Angol leírás

Balut is a dice game similar to Yahtzee.

It was invented by an American stationed in the Philippines at the end of World War 2, and is a popular social game with the Dutch, with organized play and competitions.

The name of the game is derived from the partially-fertilized eggs popular in the Philippines and other parts of SE Asia.

The game involves rolling five dice up to 3 times to make various combinations, which are noted on a scorecard. A Balut is a five-of-a-kind of any denomination, Players who obtain a Balut announce it to the other players by calling out "Balut!"—similar to calling out "bingo!", and note it on a special scorecard. Players try to guess before gameplay how many Baluts will be made during the game; correctly guessing the total number can earn a prize.

Kategória: Kockajáték
Mechanizmus: Kockadobás, Merj és nyerj

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Balut társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Kiadók:  (Public Domain)
  • Elérhető nyelvek:  (semleges)

Kiadások

  • Public Domain edition
    • Nyelv: (semleges)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Balut társasjátékhoz