Autopeli Kaara
Videó beküldése

Autopeli Kaara

Társasjáték,
Értékelem!

Az Autopeli Kaara egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol:
The game consists of 52 cards that have a number, suit and a picture of a car in them. Suit can also be recognised from the background colour of the card. Each player is dealt...

Az Autopeli Kaara egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol leírás

The game consists of 52 cards that have a number, suit and a picture of a car in them. Suit can also be recognised from the background colour of the card. Each player is dealt with three cards, additionally one card is dealt and opened for the table. Players try to collect cards in the table with the cards in their hands, aiming to as many cards and aces and hearts as possible.

Each card has a picture of a different car from 1888-1922, except in aces, where there are pictures of tyres. Beneath a car there is the name and the year of the car.

—user summary

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Tampereen Paperikonttori Oy
  • Elérhető nyelvek:  finn

Kiadások

  • Finnish edition
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 6.2 cm x 9.3 cm x 2.1 cm
    • Súly: 0.1 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Autopeli Kaara társasjátékhoz