Ate the Game
Videó beküldése

Ate the Game

társasjáték, 2019
Értékelem!

Az Ate the Game egy nagyszerű társasjáték, 4 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a szerepjátszás, a ceruza-papír és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol:
Ate the Game is a party game that combines word-guessing and role-playing. A cluegiver draws a series of cards with words ending with the suffix -ate and tries to get their team...

Az Ate the Game egy nagyszerű társasjáték, 4 - 99 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a szerepjátszás, a ceruza-papír és a színészkedés mechanizmusokra.

Angol leírás

Ate the Game is a party game that combines word-guessing and role-playing. A cluegiver draws a series of cards with words ending with the suffix -ate and tries to get their team to guess as many as they can in one minute, while also playing a role as defined by a Mandate card.

Set up:
Divide into teams of at least two people. Separately shuffle the ATE deck (cards with words that end in -ate) and the MANDATE deck (cards that dictate how the cluegiver must act while giving clues).

Gameplay:
The Mandator draws an ATE card and one MANDATE card. When they are ready to begin, the opposing team starts a 60-second timer.

The Mandator tries to get their team to guess as many ATE cards as possible while performing the MANDATE card.

At the end of a turn, the playing team has one chance to guess the current MANDATE card. If an ATE card remains unguessed when time is up, the opposing team has one chance to steal the card with a correct guess.

Correctly guessed ATE and MANDATE cards are one point each. A stolen ATE card is two points. A skipped ATE card (The Mandator is only allowed to skip one ATE card per turn) is minus two points.

The game ends when each player on a team has performed as the Mandator twice. The team with the highest score wins or play a tie-breaker round.

Kategória: Szójáték, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Szövetségek, Szerepjátszás, Ceruza-Papír, Színészkedés

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Ate the Game vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 60 perc
 • Játékosok:  4 - 99
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Nellie Kurtzman, Etan Marciano
 • Illusztrátor:  Nellie Kurtzman, Tania Coronado
 • Kiadók:  Suffix Productions, LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.9 cm x 5.7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ate the Game társasjátékhoz