Ange Vierge
Videó beküldése

Ange Vierge

Társasjáték, 2013
Értékelem!

Az Ange Vierge egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a deck construction mechanizmusokra.

Angol:
Ange Vierge is a Japanese trading card game jointly launched by Fujimi Shobo and Kadokawa MEDIA FACTORY, and is gradually expanding into the fields of light novels, comics, and...

Az Ange Vierge egy remek társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a deck construction mechanizmusokra.

Angol leírás

Ange Vierge is a Japanese trading card game jointly launched by Fujimi Shobo and Kadokawa MEDIA FACTORY, and is gradually expanding into the fields of light novels, comics, and smart phone games.
AngeVierge is a collection of the best illustrators under the Kadokawa Group in Japan. It focuses on popular light novel illustrators such as Supervisor, Dog God Huang, Fukasaki Mujin, etc., and is assisted by the "Sword Art Online" illustrator abec.
Players fight with characters called "Evolutioner",and they can use special ability called "link",the player who makes the opponent has 8 card in the damage area wins the game.

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Pakli tervezés, Deck Construction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Media Factory
  • Elérhető nyelvek:  japán

Kiadások

  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: japán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ange Vierge társasjátékhoz