Ambush
Videó beküldése

Ambush

Társasjáték, 1974
Értékelem!

Az Ambush egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a ceruza-papír és a hidden movement mechanizmusokra.

Angol:
Ambush is played with two copies of a small grid of triangles. Players start at opposite ends of the grid and move one space a turn; the spaces are the vertices. One player's...

Az Ambush egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a ceruza-papír és a hidden movement mechanizmusokra.

Angol leírás

Ambush is played with two copies of a small grid of triangles. Players start at opposite ends of the grid and move one space a turn; the spaces are the vertices.

One player's copy of the grid is visible to both players (this player is the "Scout"). The other player's copy is hidden; this player moves first (and is the "Indian").

The object of the openly-moving player is to reach the opposite end of the grid. The object of the other player is to be in the space that the openly-moving player enters, in which case he is ambushed and loses. The hidden player may not move into the other player's space.

Kategória: Stratégia
Mechanizmus: Ceruza-Papír, Hidden Movement

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Harry Woollerton
  • Kiadók:  Games and Puzzles (magazine)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1974
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21 cm x 29.2 cm x 0.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ambush társasjátékhoz