Aetherstream: Interceptor
Videó beküldése

Aetherstream: Interceptor társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Aetherstream: Interceptor egy remek társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a kockadobás és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

Angol:
Interceptor is the game of space fighter combat to resolve these conflicts. Pitting fighter against fighter, this is combat to control the local space around any important...

Az Aetherstream: Interceptor egy remek társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a hatszög-rács, a kockadobás és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

Angol leírás

Interceptor is the game of space fighter combat to resolve these conflicts. Pitting fighter against fighter, this is combat to control the local space around any important installation, location or convoy.

Fighter movement is accomplished using a maneuver template to choose a destination hex. If the cost to move to that hex is within the fighter's capabilities, it moves there with no problem, if it is greater, players must choose whether to risk damaging the fighter or injuring the pilot to get into that perfect spot.

All rolls (Combat, Piloting, etc.) are performed using a dice pool of ten-sided die with a limit of 10 dice and rolling against a target number of 7. Every dice showing a "7" or higher is a success and compared to a difficulty number. If the number of success is equal to or higher than the difficulty number, the task resolved successfully.

Players build their force from a point value determined by the scenario. Each fighter and pilot has an associated point value. Victory is determined when players accomplishing the goal for their scenario.

—description from designer

Kategória: Sci-Fi, Miniatűrök, Repülés
Mechanizmus: Hatszög-rács, Kockadobás, Szcenárió / Küldetés / Kampány

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Aetherstream: Interceptor társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Az Aetherstream: Interceptor társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 120 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  L. Ross Babcock, III, Todd Bogenrief
 • Illusztrátor:  Don Higgins
 • Kiadók:  FASA
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Aetherstream: Interceptor társasjátékhoz