Adventure Post: A Path of Self-Learning
Videó beküldése

Adventure Post: A Path of Self-Learning

Társasjáték, 2019
Értékelem!

Az Adventure Post: A Path of Self-Learning egy remek társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 10 - 60 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, a szerepjátszás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Adventure Post is a series of solo-mini-adventures delivered to your door on a postcard each week. Every week is a small portion of an overall larger campaign which will take...

Az Adventure Post: A Path of Self-Learning egy remek társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 10 - 60 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, a szerepjátszás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Adventure Post is a series of solo-mini-adventures delivered to your door on a postcard each week. Every week is a small portion of an overall larger campaign which will take many, many weeks to come to conclusion. The postcard will include a QR code or website address that will direct you to the weekly adventure document. The document will explain the setup, instructions, and key areas on the adventure map.

A Path of Self-Learning uses simplistic character creation and dice rolls for combat and interacting with the world. There are a series of questions, all of which alter the final conflict of the game in various ways. On the 12th week, the adventure will be completed and to survive is to win.

The Story:
As punishment for a crime committed against humanity, the Lord of the land has sentenced you to a Trial of Character. You must be judged against both physical and mental challenges in which you will discover who you truly are. You will learn about the three principles, Truth, Love, and Courage. You will face moral dilemmas in each of the eight virtues where your answers must be considered carefully. Finally, you will face a mighty foe in one-on-one combat. A foe whose power is a reflection of the choices you have made. Can you prove yourself worthy to earn your mantle back, Avatar?

A Path of Self-Learning is only the first adventure in a larger overall campaign. There are more aventures of different themes and new rules on the horizon.

—description from the publisher

Kategória: Fantasy, Kaland, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Kampány/Harci kártya vezérelt, Szerepjátszás, Kockadobás

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Az Adventure Post: A Path of Self-Learning társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 60 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Shawn Hescock, Eric Higby
 • Illusztrátor:  Indi Martin, Toby Lancaster
 • Kiadók:  (Self-Published), Geeks Collaborative Gaming
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Adventure Post: A Path of Self-Learning társasjátékhoz