Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44
Videó beküldése

Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

Az Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 egy összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 5 óra is lehet. A játékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb harci játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület...

Az Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 egy összetett társasjáték, 1 - 2 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2 - 5 óra is lehet. A játékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb harci játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület mozgatás, a szimuláció, a szcenárió / küldetés / kampány, az események és a card play conflict resolution mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Miután megbirkóztál az orosz fronttal a No Retreat! széria első felvonásában, a harci játékok szerelmese és tervezője, Carl Paradis újra elmerül a háborúk ezen izgalmas időszakában: Absolute War! The Russian Front 1941-45. Ez a két fővel játszható háborús játék új módon eleveníti fel a náci Németország megszálló hadseregei és a Szovjetunió közötti titáni küzdelmet. Ez az új megközelítés gyorsabb és könnyebb játékot kínál – így akár új játékosok is könnyen megismerhetik mind a háborúk, mind pedig a társasok izgalmas világát.

Egyik fél sem engedheti meg magának, hogy bármiféle kegyelmet mutasson gyűlölt ellenségének, hisz itt a tét életről és halálról szól, Te irányítod a világ valaha volt legnagyobb és legfárasztóbb hadjáratát. A háború pokol, és ez az abszolút háború!

Négy gyorsan játszható forgatókönyv és egy kampány áll a játékosok rendelkezésére:

Barbarossa, 1941: A Szovjetunió elleni kezdeti támadás. Elvehetik-e a németek Leningrádot és Moszkvát, mielőtt az orosz, zord időjárás lehűti a német haderő lelkesedését?

Fall Blau és Saturn hadművelet, 1942: A kaukázusi olajmezők elleni offenzíva és a nácik katasztrofális veresége Sztálingrádban. Vagy… lehet, hogy az OKH úgy dönt, hogy a szovjet fővárost ismét észak felől támadja meg?

Zitadelle hadművelet, 1943: Hitler utolsó esélye, hogy keleten megszerezze a „győzelmet” az előző évi, délen történt katasztrófa után. Ez egy most-vagy-soha lehetőség a németek számára, hiszen a Vörös Hadsereg végre egyenlő feltételekkel szállhat harcba. Kurszk lesz a páncélosok sírköve?

Bagration hadművelet, 1944: A szovjet nyári offenzíva, amely végül megtörte a Harmadik Birodalom haderejét, a Wehrmacht-ot, ami eseményekhez képest a normandiai partraszállás puszta dulakodás csupán. Kiűzöd végleg az ellenséget az anyaországból?

Kampány játék: Az 1941-es Barbarossa hadművelettől a Bagration 1944-es összecsapásig.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 24 990 Ft-tól
 • -4%-1 044 Ft

Kategória: Háború, II. világháború
Mechanizmus: Terület mozgatás, Szimuláció, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Események, Card Play Conflict Resolution, Movement Points

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 társasjáték videók (3)

Díjak és jelölések

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 - 5 óra
 • Játékosok:  1 - 2
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Carl Paradis
 • Illusztrátor:  Charles Kibler, Carl Paradis, Ilya Kudriashov
 • Kiadók:  GMT Games LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 23.5 cm x 31 cm x 8 cm
  • Súly: 1.8 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Absolute War! - The Attack on Russia 1941-44 társasjátékhoz