Absolute Blast
Videó beküldése

Absolute Blast társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

Az Absolute Blast egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol:
A rocket-launching math board game to boost understanding of integers, operations and absolute value for grades 6 through 8. Absolute Blast is played with a custom deck of cards...

Az Absolute Blast egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol leírás

A rocket-launching math board game to boost understanding of integers, operations and absolute value for grades 6 through 8.

Absolute Blast is played with a custom deck of cards and a player board for each player. The deck is made up of positive and negative numbers in 3 different colors, modifiers, and action cards. The player boards each have 3 rockets which need to be launched. Each player has a hand of 5 cards, and players take turns playing cards onto any open space on any player board. The goal of the game is to have the sum of the absolute values of your rockets be greater than any other player.

Absolute Blast is available for free as a Print and Play game through The Institute of Play's website.

Kategória: Oktatás, Matek, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Pakli tervezés, Kártya húzás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Absolute Blast társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  10+
  • Kiadók:  Institute of Play
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Absolute Blast társasjátékhoz