A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition)
Videó beküldése

A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) társasjáték

társasjáték, 2015
Értékelem!

A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában....

A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) egy összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. A játékot 2015-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a kártya húzás és a vedd el mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Westeros kontinensén véget nem érő háború folyik a hatalomért. Ezúttal egy „élő kártyajáték” keretein belül mérhetjük össze tudásunk, legfeljebb három ellenfelünkkel.

Előre a Vastrónért!

A játékban hét különböző kártyatípus áll rendelkezésünkre, valamint egy játéktábla, titulust jelképező műanyag figurák, pénzérmék, illetve hatalom-tokenek. A játékhoz használt 220 kártya a négy nagy ház szerint (Stark, Lannister, Baratheon, Targaryen) van szétosztva, ám ha kedvünk tartja, játszhatunk még két ház, a Grejyoy és a Martell színeiben is.
A játékban szereplő kártyatípusok lehetnek karakterek, kik küzdelmekben vesznek részt, helyszínek, melyek bónuszokat biztosítanak, „csatolmányok”, melyek más kártyákhoz csatolhatók (pl.: fegyverek az egyes karaktereknek), események, valamint tervek.
Miután kiválasztottuk, melyik házzal kívánunk játszani és összeállítottuk a megfelelő kártyapaklinkat és a játékteret, hét fázisból álló körökön keresztül játszunk egészen addig, míg valaki sikeresen össze nem gyűjti a győzelemhez szükséges 15db hatalmat jelző tokent.

A hét fázis a következő:

1. Tervezés

a. Választunk egy tervet a terv-paklinkból. A terveken szereplő három szám fogja meghatározni, mennyi aranyat költhetünk, mennyi a kezdeményező képességünk (akié a legnagyobb, az választja meg, ki lesz az első játékos), illetve mennyi sérülést tudunk okozni ellenfeleinknek.
b. Az első játékossal kezdve címeket választunk magunknak, melyek egyedi tulajdonsággal ruháznak fel minket. Lehetünk régensek, parancsnokai a királyi őrségnek, segítők, mesterei a törvényeknek, a suttogásnak, vagy a pénznek.

2. Húzás

a. Két lapot húzunk a paklinkból.

3. Felkészülés

a. Megkapjuk a körre rendelkezésre álló aranyérméket, majd elköltjük őket, hogy a kezünkből játékba hozzuk a lapokat. (Karaktereket, helyszíneket, stb…)

4. Kihívás

a. Ez a kör az akció központja, mikor különböző próbatételek elé állítjuk ellenfeleinket. E kihívások lehetnek:
i. katonai – siker esetén végzünk ellenfelünk karaktereivel
ii. cselszövés – siker esetén ellenfelünknek lapokat kell eldobnia kezéből
iii. hatalmi – siker esetén ellenfelünktől vehetünk el hatalom-tokeneket
b. A siker minden esetben támadó karaktereink erejétől, további kártyáink különleges képességeitől, illetve ellenfelünk védekező erejétől függ. Amennyiben mi voltunk erősebbek, az okozott veszteség mindig a kör elején választott terv-kártyánkon alapul.

5. Uralom

a. Összeadjuk életben maradt és fel nem használt karaktereink erejét, valamint az el nem költött aranyunkat. Akinél a legmagasabb szám jön ki eredményül, egy hatalom-tokent kap.

6. „Felállás”

a. Visszaállítjuk elhasznált (térdelő) lapjainkat.

7. Adózás

a. Visszaadjuk el nem költött aranypénzünket, valamint titulusainkat.

Mint az látszik, a Trónok harca kártyajáték-változata igen összetett, kőkemény stratégián alapul. Minden egyes kártyalap egyedi a maga nemében, különböző erősségekkel, gyengeségekkel, különleges képességekkel, egymásra ható módosító tényezőkkel rendelkezik. A választott titulusok egyedi képességeiken felül aktívan kihatnak egymásra, támogathatják egymást, vagy akár szemben is állhatnak a másikkal. A többféle választható játékmód, a havonta megjelenő kiegészítő paklik, a nagydobozos kiegészítők mind-mind biztosítják, hogy tartalmas, változatos, mindig megújuló szórakozásnak nézzünk elébe.

Forrás: Szellemlovas
Egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 13 990 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Politika, Kártyajáték, Fantasy, Blöff, Alkudozás, Gyűjthető tartozékok, Harc, Könyv alapú
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Kártya húzás, Vedd el, TRN-02 Stat Turn Order, Verseny, Alliances

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) társasjáték vásárlása, árak és üzletek


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) társasjáték videók (7)

Díjak és jelölések

Legjobb két személyes játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2015

Kommentek

Kommentek

 • mr.zehy

  2022-12-27 15:05:22

  Az első komolyabb LCG amibe belevágtam, de úgy tűnik, egyelőre nem bántam meg. Nekem picit bonyolultnak tűnt elsőre, de csak a rutin hiányzott, egyáltalán nem megtanulhatatlan a dolog. (szerk.: igen, a 2-3. játékra bőven összeáll minden, csak sok mindenre kell figyelni inkább az elején, nem bonyolult maga a játék)

  Erősen nyelvfüggő és szokni kell pár kifejezést, de a játék kárpótol, nagyon hangulatos az egész. Amit még érdemes tudni róla, hogy az alapdoboz tartalmazza az összes házat, de korlátozott lapokkal, így a teljes élményhez két alapdoboz szükséges. Játszható eggyel is ettől függetlenül, de ha komolyabban gondoljuk, akkor ezzel számolni kell. (Sőt, versenyhez 3 alapdoboz kell, de ezen most lépjünk túl. Én túlléptem, vettem utólag még két alapdobozt. 😀)

 • lendvai.nikolett.88

  2019-05-19 07:45:30

  Nagyon pozitívan csalódtam a játékban.

  Szuper kártyajáték, nekem teljesen átadja a GOT érzést.

  A karakterlapok tulajdonsága teljesen passzol a karakterhez.

  Intrika, cselszövés, harc, hatalom... minden van itt :)

  Alap játék is elég. De a kiegészítők sokat adnak hozzá, kicsik és nagyok is!

  Hozzáteszem, hogy nem vagyok pakliépítős játékos.....

Az A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) társasjáték és kiegészítői (55)

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second edition) – Taking the Black társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus első kiegészítőjével, a Taking the Black csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:From the publisher's website: Under the wounded pride, Will could sense something else in the older man. You could taste it; a nervous tension that came perilous close to fear....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  A Game of Thrones: The Card Game (Second edition) – Taking the Black társasjáték Kiegészítő 4190 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Road to Winterfell társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus második kiegészítőjével, a The Road to Winterfell csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Ancient evil awakens in the lands beyond the Wall. The last Targaryens bind their future to the Dothraki lord, Khal Drogo. From the heights of the Eyrie in the east to the heart...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Road to Winterfell társasjáték Kiegészítő 5191 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The King's Peace társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus harmadik kiegészítőjével, a The King's Peace csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: “I must have the gold cloaks. The City Watch is two thousand strong, sworn to defend the castle, the city, and the king's peace.” –George R.R....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The King's Peace társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – No Middle Ground társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus negyedik kiegészítőjével, a No Middle Ground csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:From the publisher: “You should have taken the realm for yourself. It was there for the taking. Jaime told me how you found him on the Iron Throne the day King's Landing fell...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Wolves of the North társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az első Deluxe kiegészítőjével, a Wolves of the North csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Journey northwards and take your place among the knights, lords, and ladies of House Stark with Wolves of the North, the first deluxe expansion to...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Wolves of the North társasjáték Kiegészítő 9270 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Calm over Westeros társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus ötödik kiegészítőjével, a Calm over Westeros csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: "The Great Shepherd sent me to earth to heal his lambs, wherever I might find them." – George R.R. Martin, A Game of Thrones Westeros lies under a...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Calm over Westeros társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – True Steel társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Westeros ciklus hatodik kiegészítőjével, a True Steel csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: "Every time she looked at Ser Ilyn Payne, she shivered. He made her feel as though something dead was slithering over her naked skin." – George...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – True Steel társasjáték Kiegészítő 4690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Across the Seven Kingdoms társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus első kiegészítőjével, az Across the Seven Kingdoms csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:From the publisher: Across the Seven Kingdoms is the first Chapter Pack in the War of Five Kings cycle for A Game of Thrones: The Card Game! In the aftermath of Robert and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Called to Arms társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus második kiegészítőjével, a Called to Arms csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:From the publisher: Called to Arms is the second Chapter Pack in the War of Five Kings cycle for A Game of Thrones: The Card Game. The banners have been called in the War of the...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Called to Arms társasjáték Kiegészítő 4670 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – For Family Honor társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus harmadik kiegészítőjével, a For Family Honor csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: The War of Five Kings has already begun to shape the future of Westeros. Robb Stark marches on Lannister holdings, even as Tywin Lannister menaces...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves

  A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – For Family Honor társasjáték Kiegészítő 5290 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Lions of Casterly Rock társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a második Deluxe kiegészítőjével, a Lions of Casterly Rock csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Lions of Casterly Rock, the second deluxe expansion for A Game of Thrones: The Card Game, invites you to take your place among the storied names...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – There is My Claim társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus negyedik kiegészítőjével, a There is my Claim csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:From the publisher: War wracks the Seven Kingdoms. Baratheon, Tyrell, Lannister, and Stark armies march into battle against each other, while Greyjoy raiders prey upon the coast...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Ghosts of Harrenhal társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus ötödik kiegészítőjével, a Ghosts of Harrenhal csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Enter your own name in contention for this cursed stronghold of Harrenhal with the Ghosts of Harrenhal Chapter Pack for A Game of Thrones: The...

  • Komplexitás: 3/5
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Watchers on the Wall társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a harmadik Deluxe kiegészítőjével, a The Watchers on the Wall csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Travel north and join the Night’s Watch with Watchers on the Wall! Within this expansion, the Night’s Watch explores new and existing themes, as...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Tyrion's Chain társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a War of Five Kings ciklus hatodik kiegészítőjével, a Tyrion's Chain csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: The War of the Five Kings has reached its tipping point. Stannis Baratheon marches on King’s Landing by land and by sea, sending his powerful navy...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – All Men Are Fools társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus első kiegészítőjével, az All Men are Fools csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: In the aftermath of the Battle of the Blackwater, a moment of peace falls across Westeros — but schemes are hatching in the darkness. All Men Are...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Guarding the Realm társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus második kiegészítőjével, a Guarding the Realm csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from hte publisher: Great changes are coming to Westeros, played out through countless smaller stories. Jaime Lannister has been freed from the prisons of Riverrun...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Red Wedding társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus negyedik kiegészítőjével, a The Red Wedding csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: With The Red Wedding Chapter Pack for A Game of Thrones: The Card Game, you'll have the chance to continue the saga of A Storm of Swords with one...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Fall of Astopor társasjáték Kiegészítő

  Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus harmadik kiegészítőjével, a The Fall of Astapor csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Bloody plots consume the Seven Kingdoms as Daenerys Targaryen liberates Astapor in the manner of Old Valyria — with fire and blood! The Fall of...

  • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Oberyn's Revenge társasjáték Kiegészítő

   Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus ötödik kiegészítőjével, az Oberyn's Revenge csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Oberyn's Revenge, the fifth Chapter Pack in the "Blood and Gold" cycle in A Game of Thrones: The Card Game, continues the major themes of the...

   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Brotherhood Without Banners társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Blood and Gold ciklus hatodik kiegészítőjével, a The Brotherhood Without Banners csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Description from the publisher: Take up arms with outlaws in The Brotherhood Without Banners, the sixth Chapter Pack of the "Blood and Gold" cycle for A Game of Thrones: The Card...

    • Komplexitás: 3/5
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Journey to Oldtown társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus második kiegészítőjével, a Journey to Oldtown csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Journey to Oldtown, like The Archmaester's Key before it, focuses on amplifying the major themes of the fourth cycle in A Game of Thrones: The Card Game. While it continues to...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House of Thorns társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a negyedik Deluxe kiegészítőjével, a House of Thorns csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:House Tyrell surges into the light with House of Thorns, a new deluxe expansion for A Game of Thrones: The Card Game! Within this box, you'll find a wealth of new cards, bringing...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Archmaester's Key társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus első kiegészítőjével, a The Archmaester's Key csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:The great battles of the War of the Five Kings have temporarily ceased, but the game of thrones is far from over. The Archmaester's Key is the first expansion of the "Flight of...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Kingsmoot társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus harmadik kiegészítőjével, a Kingsmoot csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:In the tradition of the other Chapter Packs of the "Flight of Crows" cycle, Kingsmoot contains sixty new cards, offering brand-new characters, locations, attachments, and events...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Favor of the Old Gods társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus negyedik kiegészítőjével, a Favor of the Old Gods csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:The world of Westeros has been defined and shaped by religion, whether held devoutly or used as a pretense for power. In Favor of the Old Gods, you'll find the continuation of...

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Faith Militant társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus ötödik kiegészítőjével, a The Faith Militant csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:The Faith Militant is the fifth Chapter Pack in the "Flight of Crows" cycle for A Game of Thrones: The Card Game, and it introduces a special focus on the religions of Westeros...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Sands of Dorne társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az ötödik Deluxe kiegészítőjével, a Sands of Dorne csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Sands of Dorne is a deluxe expansion for A Game of Thrones: The Card Game, bringing House Martell squarely into the sunlight and giving them the cards they need to go toe-to-toe...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Someone Always Tells társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Flight of Crows ciklus hatodik kiegészítőjével, a Someone Always Tells csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Someone Always Tells is the sixth Chapter Pack of the "Flight of Crows" cycle, and it brings a fitting conclusion to the major themes explored in this cycle. As with the other...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The Shadow City társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus első kiegészítőjével, a The Shadow City csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:The Shadow City marks the beginning of the fifth cycle of Chapter Packs — the "Dance of Shadows" cycle. Here, you'll find the story advancing into the pages of A Dance with...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Stark Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők első tagjával, a House Stark csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik másik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Lannister Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők második tagjával, a House Lannister csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Greyjoy Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők harmadik tagjával, a House Greyjoy csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Baratheon Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők negyedik tagjával, a House Baratheon csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Tyrell Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők ötödik tagjával, a House Tyrell csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 4/5
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Martell Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők hatodik tagjával, a House Martell csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – House Targaryen Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők hetedik tagjával, a House Targaryen csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Night's Watch Intro Deck társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet az Intro Deck kiegészítők nyolcadik tagjával, a Night's Watch csomaggal. Ezek az előre összerakott frakció paklik kihangsúlyozzák az egyes házak különleges képességeit és erősségeit. Jó kezdőpont, ha most szeretnél belekezdeni a játékba. 69 lapot tartalmaz minden Intro Deck, amivel azonnal kiállhatsz bármelyik...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – The March on Winterfell társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus második kiegészítőjével, a The March on Winterfell csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Prepare your armies for the long nights of winter with The March on Winterfell, the second Chapter Pack in the "Dance of Shadows" cycle for A Game of Thrones: The Card Game! This...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Streets of King's Landing társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus harmadik kiegészítőjével, a Streets of King's Landing csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Streets of King's Landing is the third chapter pack in the "Dance of Shadows" cycle for A Game of Thrones: The Card Game. Containing three copies each of twenty new cards, this...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Daggers in the Dark társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus hatodik kiegészítőjével, a Daggers in the Dark csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Defend the Night's Watch with the Daggers in the Dark Chapter Pack for A Game of Thrones: The Card Game! The sixth and final entry in the "Dance of Shadows" cycle, this pack...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – In Daznak's Pit társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus ötödik kiegészítőjével, az In Daznak's Pit csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Enter the fighting pits with the In Daznak's Pit Chapter Pack for A Game of Thrones: The Card Game! The fifth entry in the "Dance of Shadows" cycle, this pack features the return...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Music of Dragons társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a Dance of Shadows ciklus negyedik kiegészítőjével, a Music of Dragons csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Feed the fire of your ambition with the Music of Dragons Chapter Pack for A Game of Thrones: The Card Game! The fourth entry in the "Dance of Shadows" cycle, this pack features...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Kings of the Isles társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a hatodik Deluxe kiegészítőjével, a Kings of the Isles csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:For the ironborn, the slap of ocean waves against the sturdy hull of a longship is the sound of home. The Greyjoys of Pyke and the other families of the Iron Isles have pillaged...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 4/5
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Pit of Snakes társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a King's Landing ciklus harmadik kiegészítőjével, a Pit of Snakes csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Beware the treacheries of the church and the court in Pit of Snakes, the third Chapter Pack in the King's Landing cycle for A Game of Thrones: The Card Game! In the sixth cycle...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 2
    • Min. játékosszám: 1
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – At the Gates társasjáték Kiegészítő

    At the Gates is the first Chapter Pack in the King's Landing cycle for A Game of Thrones: The Card Game. Featuring three copies each of twenty distinct cards, this Chapter Pack marks the beginning of the sixth cycle of Chapter Packs for A Game of Thrones: The Card Game. The King’s Landing cycle takes a new approach to the Game of Thrones LCG. Rather than...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – City of Secrets társasjáték Kiegészítő

    Explore the twisting alleys of the capital of Westeros in City of Secrets, the second Chapter Pack in the King's Landing cycle for A Game of Thrones: The Card Game! As the sixth cycle of A Game of Thrones: The Card Game continues, you leave the plot of A Song of Ice and Fire behind to freely explore the world of Westeros. Shadows haunt the streets, closing...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Beneath the Red Keep társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a King's Landing ciklus negyedik kiegészítőjével, a Beneath the Red Keep csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Your exploration of King's Landing takes you to the heart of the city in Beneath the Red Keep, the fourth Chapter Pack in the "King's Landing" cycle for A Game of Thrones: The...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (The Second Edition) – Fury of the Storm társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a hetedik Deluxe kiegészítőjével, a Fury of the Storm csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:The Baratheons have held dominion over the Seven Kingdoms since Robert Baratheon seized the Iron Throne in open rebellion. This makes House Baratheon the most powerful House in...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) – Long May He Reign társasjáték Kiegészítő

    Folytasd az A Game of Thrones LCG élményeidet a King's Landing ciklus hatodik kiegészítőjével, a Long May He Reign csomaggal. Ehhez a kiegészítőhöz szükséges az A Game of Thrones LCG alapdoboz.Angol:Long May He Reign is the sixth Chapter Pack in the King's Landing cycle for A Game of Thrones: The Card Game. The King’s Landing cycle takes a new approach to the Game of Thrones...

    • Játékidő: 120 perc
    • Min. játékidő: 60 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  1 - 2 óra
   • Játékosok:  2 - 4
   • Ajánlott életkor:  14+
   • Nyelvfüggőség:  Nyelvfüggő
   • Komplexitás:  Összetett
   • Tervező:  Eric M. Lang, Nate French
   • Kiadók:  Fantasy Flight Games, Heidelberger Spieleverlag, Edge Entertainment, Galakta, Asterion Press, ADC Blackfire Entertainment
   • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, olasz, lengyel, spanyol

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: kínai
   • Czech edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: cseh
   • English edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 5.1 cm
    • Súly: 0.9 kg
   • French second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 3.5 cm
   • German edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: német
   • Italian edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: olasz
   • Polish edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: lengyel
   • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: spanyol

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition) társasjátékhoz