2d6 Sci-Fi Combat
Videó beküldése

2d6 Sci-Fi Combat

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A 2d6 Sci-Fi Combat egy kiváló társasjáték, 1 - 99 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

Angol:
2d6 Sci-Fi Combat is a fast-playing "beer and pretzels" miniatures game of sf skirmishes. Each figure represents either a player-controlled star or a grunt whose actions are...

A 2d6 Sci-Fi Combat egy kiváló társasjáték, 1 - 99 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás mechanizmusra.

Angol leírás

2d6 Sci-Fi Combat is a fast-playing "beer and pretzels" miniatures game of sf skirmishes. Each figure represents either a player-controlled star or a grunt whose actions are wholly determined by the game mechanics. It's possible to play solo against "AI-controlled" grunts or against other players' stars, with our without grunt allies.

Miniatures are further classified by reputation (essentially skill/quality), class (bugs, mercenaries, police, etc), defensive value (how hard to hit or hurt), and what weapon they have. The game is well suited for campaign play.

Kategória: Sci-Fi, Háború, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Kockadobás

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Ed Teixeira
  • Illusztrátor:  Sade
  • Kiadók:  Two Hour Wargames (THW Game Design)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) 2d6 Sci-Fi Combat társasjátékhoz