Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Új megjelenés! Explodig kittens - Robbanó cicák

Egy játék azoknak, akik szeretik a cicákat... meg a robbanásokat. Meg a lézert (esetleg a kecskéket is), és nem utolsó sorban szeretnek időnként jól kiszúrni egymással!

Robbanó cicák egy felturbózott orosz rulett játék, ahol a játékosok egymást lökik a TNT-vel játszó cicák elé... Néha pedig a játék löki oda őket. Ha felhúzol egy robbanó cicát, és nem tudod hatástalanítani – igen, a cicát – mondjuk egy lézer pointerrel, ami lefoglalja és addig sem babrálják a zsinórokat –, akkor bizony felrobbansz, meghalsz, kiesel a játékból.

Bonyulaltnak hangzik? Nem is az volt a cél! Viszont roppant szórakoztató, és... nos... gonosz. A Robbanó cicák a harmadik negyedévben robbannak be a boltok polcaira.

forrás -- Gemklub.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Jan

Robbanó minyonok - Partijáték (nem csak) gyerekeknek

Ismertető | 2024.01.27. 13:26:00

A kirobbanó sikerű 2018-ben megjelent Robbanó cicák minyonosított verziója

16Feb

Berobbanó cicák - Shame! Shame! Shame!

Ismertető | 2023.02.16. 17:30:00

Ha szereted a Robbanó cicákat, de kezd unalmassá válni, vagy szimplán még izgalmasabbá tennéd, illetve odavagy a nyilvános megszégyenítésért, akkor a Berobbanó cicák tetszeni fog.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Robbanó cicák