Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸

Ha bárki azt hinné, hogy olyan, mint a Tussie Mussie, akkor üzenem, hogy nem. Sokkal, de sokkal többet ad! Többféle pontszerzési lehetőséget kínál, miközben a szépséges virágokban, bogarakban gyönyörködünk. Békés, pihentető játék egy fáradtabb nap után is. A játékszabály érthető, követhető, mellőzi a felesleges bonyolultságot, ugyanakkor kellő élvezetet nyújt a játék gördülékenysége. Nem mellesleg igazi tavaszi-nyári hangulat lengi körbe, s igazán lélekemelő leülni egy ilyen vidám, színes, elbűvölő látvány elé, pláne ha még a játékmenet maga is összhangban van a képi megjelenítéssel. Na, de nézzük meg közelebbről, miről is szól a Virágvarázs. 

Mi most a két fős bővített verziójával játszottunk, ahhoz pakoltunk ki. Külön van egy, kettő, három, és négy fős variáció. Az előkészületek után annyi a teendőnk, hogy balról jobbra haladva a körünkben választunk egyet a soron következő oszlop kártyái közül. Ez lehet virágkártya, elrendezéskártya, szoborkártya, vagy kívánságkártya. Érdemes figyelni a kert fölötti jutalomkártyák igényeit, ugyanis attól függően kapunk értük pontot, hogy hányadik napon sikerült begyűjtenünk az adott virágokat - már ha sikerül egyáltalán. Mikor választottunk az utolsó oszlop kártyáiból is, akkor a nap véget ér. A maradék kártyákat összeszedjük (a jutalomkártyák a helyükön maradnak a játék végéig), és újakat rakunk ki a pakliból, majd ezekre is rátesszük a köveket. Ekkor jobbról balra haladva választunk ugyanúgy, mint az első napon. A harmadik nap után véget ér a játék, és lehet pontozni. Pontjaink adódhatnak a jutalomkártyákból, a megszerzett kívánságkártyákból, a megszerzett szoborkártyákból, a kavicsok után, illetve aki a legtöbb kavicsot birtokolja, megkapja az egy csésze teát, ami szintén plusz ponttal gazdagít. A Virágvarázs egy igazán jól eltalát társasjáték. Kellemes hangulatú, nagyon szép, és élvezetes a játékmenete is.

[Cikk folytatása]

Virágvarázs

Virágvarázs társasjáték.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.

26Júl

Vírus [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.26. 14:00:00

A barátaink tanították meg nekünk a Vírus című kártyajátékot, amikor legutóbb náluk voltunk. Megmondom őszintén, doboz alapján én biztosan nem vettem volna meg, de annyira mondták, hogy higgyük el, ez egy nagyon szórakoztató, és vicces játék...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Virágvarázs