Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸

Ha bárki azt hinné, hogy olyan, mint a Tussie Mussie, akkor üzenem, hogy nem. Sokkal, de sokkal többet ad! Többféle pontszerzési lehetőséget kínál, miközben a szépséges virágokban, bogarakban gyönyörködünk. Békés, pihentető játék egy fáradtabb nap után is. A játékszabály érthető, követhető, mellőzi a felesleges bonyolultságot, ugyanakkor kellő élvezetet nyújt a játék gördülékenysége. Nem mellesleg igazi tavaszi-nyári hangulat lengi körbe, s igazán lélekemelő leülni egy ilyen vidám, színes, elbűvölő látvány elé, pláne ha még a játékmenet maga is összhangban van a képi megjelenítéssel. Na, de nézzük meg közelebbről, miről is szól a Virágvarázs. 

Mi most a két fős bővített verziójával játszottunk, ahhoz pakoltunk ki. Külön van egy, kettő, három, és négy fős variáció. Az előkészületek után annyi a teendőnk, hogy balról jobbra haladva a körünkben választunk egyet a soron következő oszlop kártyái közül. Ez lehet virágkártya, elrendezéskártya, szoborkártya, vagy kívánságkártya. Érdemes figyelni a kert fölötti jutalomkártyák igényeit, ugyanis attól függően kapunk értük pontot, hogy hányadik napon sikerült begyűjtenünk az adott virágokat - már ha sikerül egyáltalán. Mikor választottunk az utolsó oszlop kártyáiból is, akkor a nap véget ér. A maradék kártyákat összeszedjük (a jutalomkártyák a helyükön maradnak a játék végéig), és újakat rakunk ki a pakliból, majd ezekre is rátesszük a köveket. Ekkor jobbról balra haladva választunk ugyanúgy, mint az első napon. A harmadik nap után véget ér a játék, és lehet pontozni. Pontjaink adódhatnak a jutalomkártyákból, a megszerzett kívánságkártyákból, a megszerzett szoborkártyákból, a kavicsok után, illetve aki a legtöbb kavicsot birtokolja, megkapja az egy csésze teát, ami szintén plusz ponttal gazdagít. A Virágvarázs egy igazán jól eltalát társasjáték. Kellemes hangulatú, nagyon szép, és élvezetes a játékmenete is.

[Cikk folytatása]

Virágvarázs

Virágvarázs társasjáték.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.

15Júl

Darwin nyomában [Tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.15. 15:00:00

Ma a Darwin nyomában című társasjátéknak ugrottunk neki, hogy asztalra tesszük, és megtanuljuk, mert a barátaink voltak olyan kedvesek, és itt hagyták nálunk.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Virágvarázs