Kép forrása: gsplus.hu

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti [gsplus.hu]

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.

A lovecrafti horror szerelmeseinek szól elsődlegesen a Horror on the Orient Express: The Board Game, amely társasos formába szeretné önteni a Call of Cthulhu mítosz történeteit és TTRPG rendszerét, a rajongók pedig láthatóan alig várják, hogy felmarkolhassák a dobozt.

A Chaosium Inc. eredetileg 50 000 dollárnyi támogatást kért a Kickstarteren keresztül, hogy befejezhessék a projektet, de a számláló jelenleg 948 371 dolláron áll, és a kampány még nem ért véget.

A nagy lelkesedéshez persze hozzájárul az alaptéma: a társasos közösségek általában imádják a Cthulhu sztorikat, bármilyen formában is tálalják őket. A kiadó is hozzátesz a hype-hoz, mivel a Frostpunk asztali játék alkotóiról dolgoznak rajta, akik több korábbi projekttel is bizonyítottak már.

[Cikk folytatása]

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.

A társasjátékról további információk

forrás -- www.gsplus.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.

22Ápr

Végre itt egy játék, ami csavar egyet a kártyajátékok működésén [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.22. 19:34:00

A Sárkányok völgye (The Vale of Eternity) nemcsak gyönyörű, érdekes játékmenetbeli megoldásai egyedivé és izgalmassá teszik mind a kezdők, mind a kártyajátékokban tapasztaltak számára.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Horror on the Orient Express: The Board Game