Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Hallatlan [tarsasjatszunk.hu]

Hirtelen ötlettől vezérelve december elején úgy döntöttünk, legyen nálunk a 31-i társasjáték est, ami egyben egy jó szilveszteri buli is lehetne. Így történt, hogy a 2023-as év elején megismert nagyszerű emberekkel tölthettük a szilveszterünket, s úgy, ahogy szerettük volna: áttársasjátékoztuk magunkat 2024-be.

A csapat egyik fele kereste Az X bolygót, a másik fele meg éppen átutazta Európát a Ticket to ride-dal, s csak az utolsó 3 percben ugrottunk fel a játék mellől, hogy talán nem ártana pezsgőt bontani, mert mindjárt koccintani kell. Délután 18 órától hajnali fél 4-ig ment a játék. Persze milyen lenne egy szilveszteri társasjáték est partijátékok nélkül? A Kaméleon című partijátékkal bemelegítettünk, aztán jött a fergeteges hangulatú Nagyon T-Rex, amiben gyerekek, felnőttek egyaránt kimozoghatták magukat 😜, majd később előkerült a Csordaszellem, és a Hallatlan is.

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik. Nem bíztunk semmit a véletlenre, még karácsonykor kipróbáltuk a gyerekekkel, és működött. Könnyed partijáték. Mi a pontjelölőket nem is használtuk, anélkül is jó volt. A játék célja, hogy megtaláld, kik hazudtak, és legutoljára fedd fel, ki mond igazat. Ez egyáltalán nem egyszerű, mert hihetetlen sztorik vannak a kártyapaklikban. Keverés után ki kell osztani a halakat, de titkos, ki milyen színt kapott. Ezután a kezdőjátékos húz egy kártyát, és felolvassa a kártyán található kérdést úgy, hogy a kártyát nem forgatja, a kártya hátoldalát csak a többiek látják, ő nem. A vörös heringek dolga, hogy rossz válaszokat adjanak a kérdésre, és a kék csalhatatlan csellének kell az igazat mondania, ami a kártya hátoldalán olvasható. Ezekből kell visszafejtenie a kérdést az olvasónak, hogy vajon ki mondott hamis választ, s ki az igazat. Nálunk polcon maradós, és biztos, hogy beszerzek még néhány partijátékot mellé!

[Cikk folytatása]

Hallatlan

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hallatlan