Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Hallatlan [tarsasjatszunk.hu]

Hirtelen ötlettől vezérelve december elején úgy döntöttünk, legyen nálunk a 31-i társasjáték est, ami egyben egy jó szilveszteri buli is lehetne. Így történt, hogy a 2023-as év elején megismert nagyszerű emberekkel tölthettük a szilveszterünket, s úgy, ahogy szerettük volna: áttársasjátékoztuk magunkat 2024-be.

A csapat egyik fele kereste Az X bolygót, a másik fele meg éppen átutazta Európát a Ticket to ride-dal, s csak az utolsó 3 percben ugrottunk fel a játék mellől, hogy talán nem ártana pezsgőt bontani, mert mindjárt koccintani kell. Délután 18 órától hajnali fél 4-ig ment a játék. Persze milyen lenne egy szilveszteri társasjáték est partijátékok nélkül? A Kaméleon című partijátékkal bemelegítettünk, aztán jött a fergeteges hangulatú Nagyon T-Rex, amiben gyerekek, felnőttek egyaránt kimozoghatták magukat 😜, majd később előkerült a Csordaszellem, és a Hallatlan is.

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik. Nem bíztunk semmit a véletlenre, még karácsonykor kipróbáltuk a gyerekekkel, és működött. Könnyed partijáték. Mi a pontjelölőket nem is használtuk, anélkül is jó volt. A játék célja, hogy megtaláld, kik hazudtak, és legutoljára fedd fel, ki mond igazat. Ez egyáltalán nem egyszerű, mert hihetetlen sztorik vannak a kártyapaklikban. Keverés után ki kell osztani a halakat, de titkos, ki milyen színt kapott. Ezután a kezdőjátékos húz egy kártyát, és felolvassa a kártyán található kérdést úgy, hogy a kártyát nem forgatja, a kártya hátoldalát csak a többiek látják, ő nem. A vörös heringek dolga, hogy rossz válaszokat adjanak a kérdésre, és a kék csalhatatlan csellének kell az igazat mondania, ami a kártya hátoldalán olvasható. Ezekből kell visszafejtenie a kérdést az olvasónak, hogy vajon ki mondott hamis választ, s ki az igazat. Nálunk polcon maradós, és biztos, hogy beszerzek még néhány partijátékot mellé!

[Cikk folytatása]

Hallatlan

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Júl

Vírus [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.26. 14:00:00

A barátaink tanították meg nekünk a Vírus című kártyajátékot, amikor legutóbb náluk voltunk. Megmondom őszintén, doboz alapján én biztosan nem vettem volna meg, de annyira mondták, hogy higgyük el, ez egy nagyon szórakoztató, és vicces játék...

15Júl

Darwin nyomában [Tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.15. 15:00:00

Ma a Darwin nyomában című társasjátéknak ugrottunk neki, hogy asztalra tesszük, és megtanuljuk, mert a barátaink voltak olyan kedvesek, és itt hagyták nálunk.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hallatlan