Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Hallatlan [tarsasjatszunk.hu]

Hirtelen ötlettől vezérelve december elején úgy döntöttünk, legyen nálunk a 31-i társasjáték est, ami egyben egy jó szilveszteri buli is lehetne. Így történt, hogy a 2023-as év elején megismert nagyszerű emberekkel tölthettük a szilveszterünket, s úgy, ahogy szerettük volna: áttársasjátékoztuk magunkat 2024-be.

A csapat egyik fele kereste Az X bolygót, a másik fele meg éppen átutazta Európát a Ticket to ride-dal, s csak az utolsó 3 percben ugrottunk fel a játék mellől, hogy talán nem ártana pezsgőt bontani, mert mindjárt koccintani kell. Délután 18 órától hajnali fél 4-ig ment a játék. Persze milyen lenne egy szilveszteri társasjáték est partijátékok nélkül? A Kaméleon című partijátékkal bemelegítettünk, aztán jött a fergeteges hangulatú Nagyon T-Rex, amiben gyerekek, felnőttek egyaránt kimozoghatták magukat 😜, majd később előkerült a Csordaszellem, és a Hallatlan is.

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik. Nem bíztunk semmit a véletlenre, még karácsonykor kipróbáltuk a gyerekekkel, és működött. Könnyed partijáték. Mi a pontjelölőket nem is használtuk, anélkül is jó volt. A játék célja, hogy megtaláld, kik hazudtak, és legutoljára fedd fel, ki mond igazat. Ez egyáltalán nem egyszerű, mert hihetetlen sztorik vannak a kártyapaklikban. Keverés után ki kell osztani a halakat, de titkos, ki milyen színt kapott. Ezután a kezdőjátékos húz egy kártyát, és felolvassa a kártyán található kérdést úgy, hogy a kártyát nem forgatja, a kártya hátoldalát csak a többiek látják, ő nem. A vörös heringek dolga, hogy rossz válaszokat adjanak a kérdésre, és a kék csalhatatlan csellének kell az igazat mondania, ami a kártya hátoldalán olvasható. Ezekből kell visszafejtenie a kérdést az olvasónak, hogy vajon ki mondott hamis választ, s ki az igazat. Nálunk polcon maradós, és biztos, hogy beszerzek még néhány partijátékot mellé!

[Cikk folytatása]

Hallatlan

A Hallatlant a Jázuska hozta, miután megtudta, hogy szilveszteri buli készülődik.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Jan

Enciklopédia [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.01.15. 17:50:00

2022-ben, amikor megérkezett az Enciklopédia a kiadóhoz, már akkor éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyok ezzel a játékkal. De sajnos egészen 2023 nyaráig csak sóvárogtam utána, mert sehogyan sem jött ki a lépés arra, hogy megvegyem.

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hallatlan