Kép forrása: tarsasjatszunk.hu

Jurassic World [tarsasjatszunk.hu]

A Draftosaurus posztban már említettem, hogy valaha volt nekünk egy Jurassic World társasjátékunk, amit aztán eladtunk. Igen ám, de ki gondolhatta akkor, hogy az én elsőszülöttem módfelett érdeklődik majd a dinoszauruszok iránt, és társasjátékozni is nagyon szeret majd?

Meséltem már, hogy minden információt szív magába, mint a szivacs, pláne ami dinoszauruszokkal kapcsolatos. Aztán amikor egyik kedves ismerősünk, Balázs megtudta ezt, akkor mondta, hogy szívesen kölcsönadja a Jurassic World-öt, ha Benedek szeretné. Ő meg persze hogy szerette volna! 😄 Így történt, hogy hosszú évek után most ismét leültünk játszani ezzel a játékkal, és megtanítottuk Benedeknek is. 💜 

Az akkori emlékeinkkel ellentétben arra jöttünk rá, hogy ez amúgy egy jó játék. Igaz, anno még a gyerekeink kicsik voltak, ezért csak ketten játszottunk, s hiába van rajta a dobozon, hogy kettőtől hat főig, valahogy nem adott olyan izgalmat, vagy pluszt. De most teljesen más volt. A 7,5 éves Kincsőnk is nagyon akart játszani, így nem figyelembe véve, hogy a doboz szerint 12 éves kortól való, azt mondtuk, legyen. Hiszen kooperatív társas, ebben vagy együtt nyerünk, vagy együtt bukunk. A játékszabály nekünk több ponton is hiányosnak tűnt, de hozzágondoltuk a szerintünk odaillő részeket, és kiegészítettük magunknak, így teljesen játszható volt a társasjáték. 😁 A hangulatot, miszeront egy dínó parkban vagyunk, és különböző képességekkel rendelkezve dolgozunk, közepes szinten hozta a játék. A dobókockák óriási szerencsefaktort adtak, bár a különböző képességek miatt jó volt, hogy a kezdést át lehetett adni akárkinek. Így előre lehetett kalkulálni, ami fontos volt - többek között - a veszélyidőzítő fázis miatt.

[Cikk folytatása]

Jurassic World

A Draftosaurus posztban már említettem, hogy valah volt nekünk egy Jurassic World társasjátékunk

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Jurassic World társasjáték