Kép forrása: pcguru.hu

Unmatched Marvel-csomagok – Szuperhősök a ringben [Társalgó]

Az 1v1 elleni társasok egyik legjobbja nemcsak visszatért, de a Marvel népszerű szuperhőseivel tömte meg az egyre népesebb arénát.

Medúza és Szinbád, Nagyláb és Robin Hood, Buffy és Deadpool… az Unmatched továbbra is gyűjti halhatatlan hírnevű, de halandó hőseit, hogy összecsaphassanak az asztalon. Legutoljára például az Árny & Köd szörnyszülöttjeit (bocs, Sherlock) mutattuk be. Most azonban a Gamewiz jóvoltából itt vannak a Marvel szuperhősei, egyből két csomagban, avagy a Redemption Row és a Hell’s Kitchen képében, melyek rögtön hat fővel bővítik az egyébként is kellően impozáns szériát. De vajon tényleg van ennyi kraft a brandben, hogy az nemcsak egy második felvonást (újabb alapdoboz, ami már magyarul is megjelent), de számos extra variációt is képes legyen eltartani? Szellemlovassal egészen a pokolig merészkedünk, hogy kiderüljön.

Azt ugye fontos már az elején letisztázni, hogy mint mindegyik Unmatched-csomag, úgy ez is, ezek is bevethetők önállóan, másik nem kell hozzájuk, sőt ahogy a Redemption Row, úgy a Hell’s Kitchen is egyből három főnek kínál remek lehetőséget a csatározásra. És mint általában, a karakterek ezúttal is tetszés szerint keverhetők, több csomag esetén nemcsak 1v1, de akár 1v1v1 vagy 1v1v1v1, esetleg 2v2 módban is, akármelyik tereppel, avagy játéktáblával. A doboz tartalma többnyire hasonló, vagyis minden karakter rendelkezik egy minivel, egy vagy több életerő-tárcsával, esetlegesen tokenekkel, de ami a legfontosabb: egy egyedi kártyapaklival és karakterlappal. És természetesen kapunk új játéktáblát is, amihez ezúttal további tokenek tartoznak, tereptárgyakkal.

Míg a Hell’s Kitchen Fenegyereket (Daredevil), Elektrát és Célpontot (Bullseye) tartalmazza, addig a Redemption Row Szellemlovasnak (Ghostrider), Moon Knightnak (Holdlovag) és Luke Cage-nek nyújt otthont. Sztori persze egyik csomaghoz sincs, az Unmatched variációi nem erről szólnak, azt maguk a játékosok alakítják és kanyarítják a küzdelem mögé, miközben harcolnak. Mi például, mikor az OGEX-en vártuk, hogy az olvasók megrohamozzanak minket, és a filctoll kifogyjon a kezünkben, mert annyit kell dekoltázsra dedikálnunk, simán lenyomtuk a klasszikus szörnyetegek nagy párbaját, amibe még Sherlock is beszállt, miközben egy doki rejtélyes, gyilkos alteregója után nyomozott, majd végül a Kelet-Európából jött Dracula végzett a teljes csapattal.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Unmatched Marvel-csomagok a Gamewiztől - Szuperhősök a ringben

Az 1v1 elleni társasok egyik legjobbja nemcsak visszatért, de a Marvel népszerű szuperhőseivel tömte meg az egyre népesebb arénát. Medúza és Szinbád, Nagyláb és Robin Hood, Buffy és Deadpool... az továbbra is gyűjti halhatatlan hírnevű, de halandó hőseit, hogy összecsaphassanak az asztalon. Legutoljára például az szörnyszülöttjeit (bocs, Sherlock) mutattuk be.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Jan

Call of Madness – Ismered az őrület definícióját? [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.27. 15:18:00

A Call of Madness ötletesen alakítja az alapvetően egyjátékos tower defense alapokat egy számos lehetőséget rejtő kompetitív játékká.

21Jan

Senkiföldje – Legyen a senkiföldje mindenkié! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.21. 16:30:00

Senkiföldjén csak úgy pezseg az élet, punkok és bandák népesítik be – amíg meg nem ritkítjuk soraikat ebben a kártyapárbajban.


Népszerű

Friss

 • Kulcskérdés - Az meg ki?

  2023.02.02. 15:12:00 / Ismertető, Bemutató

  Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egyszerre profi nyomozónak és leleményes nyomravezetőnek lenni? Még én sem, de hadd adjak egy kis kontextust ennek a fura kérdésnek, hátha utána fontolóra veszed a lehetőséget.

 • Puzzle box - Ördögi lakatok

  2023.02.02. 09:00:00 / Kedvcsináló, Bemutató

  Sárkányok aranya, bankrablás, egyiptomi kincsvadászat – mindez elfér a tenyeredben! Tornáztasd az agyadat az Esc Welt teljes egészében fából készült logikai dobozaival!

 • Sabika [diceanddecks.hu]

  2023.02.01. 15:00:00 / Kedvcsináló, 2023

  A granadai Al-Sabika hegyén a Nasrid-dinasztia létrehozta a történelem egyik leglenyűgözőbb építményét, a Vörös Erőd néven is ismert Alhambrát.

 • Sweet & Spicy - Egy vödör cukisággal leöntött blöffölés

  2023.01.31. 15:29:00 / Ismertető, Bemutató

  Szereted a csípőst, és elolvadsz, ha cuki cicákat látsz? Főleg akkor, ha citromevés közben vicces fejeket vágnak? Netán egy kis blöfföléstől sem riadsz vissza? Akkor nagyon jó helyen jársz, hiszen a Sweet & Spicy-nak ezek közül mindhez van köze.

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Unmatched: Hell's Kitchen
 • Unmatched: Redemption Row