Kép forrása: gamestar.hu

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó [Gamestar]

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk.

Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt. A kockadobásra épülő harcrendszer teljesen idegen az egész széria alapvetéseitől, ezt szerencsére hamar megtanulták az alkotók. A Bloodborne társasjáték dobozába már nem kerültek kockák, a végeredmény sokkal jobb is lett. Ezt a vonalat fogja továbbvinni az Elden Ring társas is, melynek hamarosan, egészen pontosan november 22-én indul majd el a Kickstarter kampánya, és teljesen bizonyos, hogy pillanatok alatt összejön majd a szükséges össze, aztán pedig ennek a sokszorosa is. A társas most kapott egy új teaser trailert, ami egy fontos részletről rántotta le a leplet.

Kiderült ugyan, hogyan néz majd ki az Elden Ring társasjáték térképe: hatszögletű kis pályaelemekből áll össze a játéktér, melyek vizualitásuk tekintetében tökéletesen illeszkednek az eredeti videojátékban látott maphez, továbbá a nyílt világú alapkoncepcióhoz is. Nagyon várjuk a játék érkezését, és ne lepődjetek meg, ha ebből egyszer még tesztet is olvashattok nálunk.

[Cikk folytatása]

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk. Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Elden Ring: The Board Game