Kép forrása: gamestar.hu

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó [Gamestar]

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk.

Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt. A kockadobásra épülő harcrendszer teljesen idegen az egész széria alapvetéseitől, ezt szerencsére hamar megtanulták az alkotók. A Bloodborne társasjáték dobozába már nem kerültek kockák, a végeredmény sokkal jobb is lett. Ezt a vonalat fogja továbbvinni az Elden Ring társas is, melynek hamarosan, egészen pontosan november 22-én indul majd el a Kickstarter kampánya, és teljesen bizonyos, hogy pillanatok alatt összejön majd a szükséges össze, aztán pedig ennek a sokszorosa is. A társas most kapott egy új teaser trailert, ami egy fontos részletről rántotta le a leplet.

Kiderült ugyan, hogyan néz majd ki az Elden Ring társasjáték térképe: hatszögletű kis pályaelemekből áll össze a játéktér, melyek vizualitásuk tekintetében tökéletesen illeszkednek az eredeti videojátékban látott maphez, továbbá a nyílt világú alapkoncepcióhoz is. Nagyon várjuk a játék érkezését, és ne lepődjetek meg, ha ebből egyszer még tesztet is olvashattok nálunk.

[Cikk folytatása]

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk. Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

18Jan

Megjelent a JEM magazin 116. száma!

Kedvcsináló | 2023.01.18. 16:37:00

JEM 2022 NOVEMBER

18Jan

Megjelent a JEM magazin 115. száma!

Kedvcsináló | 2023.01.18. 16:24:00

JEM 2022 OKTÓBER


Népszerű

Friss

 • Kulcskérdés - Az meg ki?

  2023.02.02. 15:12:00 / Ismertető, Bemutató

  Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egyszerre profi nyomozónak és leleményes nyomravezetőnek lenni? Még én sem, de hadd adjak egy kis kontextust ennek a fura kérdésnek, hátha utána fontolóra veszed a lehetőséget.

 • Puzzle box - Ördögi lakatok

  2023.02.02. 09:00:00 / Kedvcsináló, Bemutató

  Sárkányok aranya, bankrablás, egyiptomi kincsvadászat – mindez elfér a tenyeredben! Tornáztasd az agyadat az Esc Welt teljes egészében fából készült logikai dobozaival!

 • Sabika [diceanddecks.hu]

  2023.02.01. 15:00:00 / Kedvcsináló, 2023

  A granadai Al-Sabika hegyén a Nasrid-dinasztia létrehozta a történelem egyik leglenyűgözőbb építményét, a Vörös Erőd néven is ismert Alhambrát.

 • Sweet & Spicy - Egy vödör cukisággal leöntött blöffölés

  2023.01.31. 15:29:00 / Ismertető, Bemutató

  Szereted a csípőst, és elolvadsz, ha cuki cicákat látsz? Főleg akkor, ha citromevés közben vicces fejeket vágnak? Netán egy kis blöfföléstől sem riadsz vissza? Akkor nagyon jó helyen jársz, hiszen a Sweet & Spicy-nak ezek közül mindhez van köze.

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Elden Ring: The Board Game