Kép forrása: pcguru.hu

Elképesztő rajtot vett a Slay the Spire: The Board Game kampánya [PC Guru]

November elsején indult el a Mega Crit Games alkotását társasként megelevenítő projekt közösségi gyűjtése, de máris hatalmas sikert aratott.

2021 elején érkezett a hír, hogy a társasjátékos adaptációt kapó videójátékok sorába a Slay the Spire is beáll, és a nemrég felfedett The Last of Us: Escape the Darkot megelőzve tegnap el is rajtol Kickstarter-kampánya, ami már első napján elképesztő eredményeket ért el. A Mega Crit Games 2019-es, pakliépítős roguelike alkotása ihlette Slay the Spire: The Board Games ugyanis nem csak a kitűzött 50 000 dolláros célt érte el villámgyorsan, de már bőven 1 millió dollár felett is jár több, mint 9000 támogatóval, így a projekt megvalósulása miatt biztosan nem kell aggódnunk.

[Cikk folytatása]

Elképesztő rajtot vett a Slay the Spire: The Board Game kampánya

Tegnap rajtolt el a Slay the Spire: The Board Game Kickstarter-kampánya A kitűzött cél 50 ezer dollár volt, de már most 1 millió felett jár 2021 elején érkezett a hír, hogy a társasjátékos adaptációt kapó videójátékok sorába a Slay the Spire is beáll, és a nemrég felfedett The Last of Us: Escape the Darkot megelőzve tegnap el is rajtol Kickstarter-kampánya, ami már első napján elképesztő eredményeket ért el.

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Nov

Családi játékok – A ködbe zárt Carcassonne [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.11.24. 12:35:00

Hagyományos kiegészítő helyett inkább új műfaj felé tekint a legendás brand: megérkezett A ködbe zárt Carcassonne, amely kooperatív játékot farag az ikonikus társasból.

26Nov

Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice – Orgyilkosok az asztalon [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.11.26. 12:27:00

Az Assassin’s Creed Ezio Auditore főszereplésével robbant be igazán a digitális köztudatba, így hősünk nem kerülhette el az asztali változatot sem.


Kommentek

 • mesanyi

  2022-11-08 09:30:27

  Most 7 Euróba kerül ez a játék steamen, ennyi pénzért ez tényleg ajándék!

 • mesanyi

  2022-11-04 14:25:24

  Nekem ez a kedvenc Roguelike, kártyás játékom steamen. Több mint 600 óra és mind a 46 teljesítmény elérve (lényegében benne vagyok a top 2%-ban).

  Oda és vissza (Downfall mod) is megcsináltam játékot az összes karakterrel.

  ha nagyon sok felesleges pénzem lenne, akkor egyből befizetnék erre én is, még akkor is, ha soha hozzá nem nyúlnék, mert ez a játék (gépen) tényleg zseniális!
  Külön támogatói díjat már korábban küldtem a játék készítőinek, annyi sok szép játékpercet okoztak nektem. 21Euró most, de gyakran van akcióban!

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Slay the Spire: The Board Game