Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

10. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

2022-ben ismét megnyitja kapuit a Társasjátékok Ünnepe és Társasjátékvásár, megszokott helyén, a Lurdy Házban! Immáron 10. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye.

2022. November 12-én szombaton és 13-án vasárnap a Nebuló XXI. alapítvány, valamint Magyarország legnagyobb társasjáték-kiadói várják tárt karokkal a társasjátékosokat és az érdeklődőket a Lurdy ház konferenciaközpontjában! Több száz kipróbálható társasjátékkal, vásárlási lehetőséggel és hatalmas akciókkal várnak mindenkit, aki egy kis társasági kikapcsolódásra vágyna.
Több mint 400 asztal, több száz társasjáték, a magyar társasjáték-kiadás legjava – ez a Társasjátékok Ünnepe!

Több száz kipróbálható társasjáték

Ismerj meg és próbálj ki minél több társasjátékot – ne aggódj, a több mint 400 asztalnál biztosan jut mindenkinek hely! Magyarország legnagyobb kiadói mind képviseltetik magukat az Ünnepen. Így gyerekjátékoktól a családi és partijátékok sokaságán át a legkomolyabb stratégiai játékokig mindenki megtalálhatja, mivel játszana szívesen.

Kép forrása: tarsasjatekokunnepe.hu

Társasjátékvásár

Kedvezmények, akciók

Több száz különböző társasjátékot hoznak el Magyarország legnagyobb társasjáték kiadói – sokat akciós áron!
Akár korábban néztél ki egy játékot a családodnak, a barátaidnak, vagy saját magadnak, akár egy kipróbált játék tetszett meg neked annyira, hogy azonnal haza szeretnéd vinni, a Társasjátékvásáron erre is van lehetőség!

Kép forrása: tarsasjatekokunnepe.hu

Esseni újdonságok

A legfrissebb nemzetközi újdonságok

Az év legnagyobb nemzetközi rendezvényéről, a németországi Essenben megtartott Spiel ’22-ről érkező újdonságok egy egész teremmel vár minden érdeklődőt a Társasjátékok Ünnepén!
Ismerkedj meg hát a világ legújabb premier játékaival!

Kép forrása: tarsasjatekokunnepe.hu

Tudtad?

Idén mi is részt veszünk a Társasjátékok Ünnepén a The GiftForge-gal egy közös standon!

Szavazataitok alapján, az alábbi társasjátékokat tudjátok kipróbálni az asztalunknál:

  • 7 csoda: Párbaj
  • Bagh Chal
  • Hanamikoji
  • Patchwork
  • 7 csoda: Építészek
  • Arborétum
  • Mysterium Park
  • Stranger Things
  • Acélmágnás
  • Cascadia
  • Egy szép új világ
  • Everdell
  • Juharvölgy krónikája
  • Nidavellir

További inforációk

Elővételes jegyek: https://www.jegy.hu/program/10tarsasjatekok-unnepe-es-tarsasjatekvasar-139423

A rendezvény hivatalos honlapja: www.tarsasjatekokunnepe.hu

Részletek: https://www.facebook.com/events/1084493875605976

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Kommentek

  • jesoeszter1

    2022-11-18 18:59:09

    Nekem ez már a 3. TJÜ-m volt.

    Már jó előre nagy tömegre voltam felkészülve, ugyanis az elővételes jegyvásárlásnál már nem volt szombatra egy napos felnőtt jegy. Idén viszonylag sok játékot tudtam kipróbálni, összesen 7 db.

    Nekem ami picit furcsa volt, hogy bizonyos játékok hiába voltak bontottak, nem engedték kipróbálni őket, mert hosszúak.

    Ami valódi fejlesztést igényel, az szerintem a tombola húzás, ugyanis ezzel eddigi alkalmaim során mindig ugyanaz volt a baj. Nem lehet hallani a kihúzott számot, ugyanis a tömeg nem fér be egy kis terembe, így sokan a folyosón várakoznak. Talán szerencsés lenne akijelző használata vagy ha a nyereményt nem húznák újra hanem utólag is átvehetné azt tulajdonosa.

    Én mindenesetre élveztem, ilyenkor új játékokat ismerek meg , és sose távoztam még üres kézzel. Idén egy Szörnyparádéval lettem gazdagabb.

    A QR kod keresést érdemes lenne offline módon is működtetni, ugyanis az oldal betöltése során korlátlan internettel is problémám volt. Ezzel kapcsolatban köszönöm a játékmester segítségét, aki segített az utolsó darabot megtalálni.

    További szuper élményem , hogy az egyik játékban hűtőmágnest is kaptam a győzelemért. Azoknak akik most ismerkednek a játékokkal és szereti a gondolkodtató stratégiait ajánlom a RobotCafé-t mely jelenleg még fejlesztés alatt áll, de már nyomtatható verziója van.

  • boocus

    2022-11-13 22:35:31

    Tavaly voltunk először, idén ismét kilátogattunk. Mindkétszer azt tapasztaltuk, hogy az elővételes jegyekkel sokkal lassabban lehet bejutni, mint a helyszínen megváltott jegyekkel. A beléptetésen igazán lehetne fejleszteni. A rendezvény a létszám alapján szerintem kinőtte a helyszínt, sőt, megkockáztatom, a két napot is. A délutáni tombolára vissza sem mentünk a 13:00-s fullasztó tömegnyomor után. Az asztalok szombaton nagyon hamar feltöltődtek, és többet álltunk sorba játékra várva, mint amennyit játszani tudtunk. A qr kódokat csak segítséggel lehetett megtalálni, mert pl. a Mensa-s teremben a kabátok miatt esélyem nem lett volna megtalálni boka magasságban ekkora tömegben. A kiállítók, és az akciók elég jók voltak, de el kellene gondolni jövőre nagyobb helyszín, több nap, dinamikusabb beléptetésen, illetve a nagy érdeklődésnek örvendő játékokból tavaly szerintem több kipróbálható példány volt, idén szinte mindenből csak 1-1volt bontott.

  • Syranos

    2022-11-03 18:44:58

    Most kezdtem el a társasjátékok világával ismerkedni és egyből megakadt a szemem a Társasjátékok Ünnepe összejövetelén. Azt hiszem ez most nekem való kiállítás lesz, hiszen fel tudom térképezni, hogy milyen játékokat szerezzek még be.

    Az elmúlt évek színvonalát tekintve az idei rendezvény is magas színvonalú lesz!

    Sok sikert a rendezőknek!

Népszerű

Friss

Címkék