Kép forrása: pcguru.hu

E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years From Home Game [Társalgó]

E.T. hazatelefonál! Szól a közismert idézet, már ha engedik, mert közben a fél kormányzat és rendőrség azon van, hogy a kedves kis idegen ne menjen sehova.

Steven Spielberg 1982-es sci-fije sokak szívét megmelengette, nem mellesleg az E. T., a földönkívüli nagyjából olyan volt a nyolcvanas években, mint Moncsicsi, avagy mindenhol össze lehetett futni a világító ujjú földönkívülivel, aki aztán a gyerekszoba dísze lett. Bár együtt aludni nehezen lehetett a műanyag figurákkal, azért minden kis kópé örült az ajándéknak, ha a szülők meglepték a ráncos, fura ábrázatú lénnyel. Igen, én is odáig voltam érte, ahogy a jubileumi kiadásért is, aminél ráadásul az élő, nagyzenekari felvételre igencsak belement valami a szemembe. Hiába, no, ez a nosztalgia, amire a Universal-licencek begyűjtése közben a Funko Games is felfigyelt. 

Mert bizony az E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years From Home Game természetesen azoknak a legnagyobb öröm, akik anno látták a filmet, esetleg a család idősebb tagjainak hála be lettek avatva a földönkívüli kultuszba. És ahogyan a mozifilm esetén, úgy a játékban is az a feladat, hogy a gyerekeket irányítva segítsünk E.T.-nek nemcsak hazatelefonálni, de haza is jutni, miközben a csúnya és gonosz egyenruhások mindent megtesznek azért, hogy az esetlen kis lény a bonc- vagy simán csak a megfigyelő asztalon végezze. No, ez az, amit nem hagyhatunk.

A játékhoz felkerül a táblára egy nem annyira átlagos kialakítású/alakú tábla, a város látképével, különböző helyszíneivel, valamint megjelennek adott helyeken a zsernyákok és a járőrök is. Van három autó, minden gyerekre egy adott, egyező színű nyomozó, valamint egy kiemelt ügynök, aki kifejezetten a földönkívülit hajkurássza. Értelemszerűen el kell kerülni, hogy ezek a felnőttek utolérjék vagy elfogják a srácokat, illetve kimondottan elkerülendő, hogy a rendőrautók körbekerítsék az erdei területet, ahova az űrhajónak kell elérnie, hogy társaik magukkal vigyék a barátságos lényt. Ahhoz azonban, hogy ez megtörténjen, rengeteg dolognak kell megtörténnie.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years From Home Game a Funko Gamestől

E.T. hazatelefonál! Szól a közismert idézet, már ha engedik, mert közben a fél kormányzat és rendőrség azon van, hogy a kedves kis idegen ne menjen sehova. Steven Spielberg 1982-es sci-fije sokak szívét megmelengette, nem mellesleg az E. T., a földönkívüli nagyjából olyan volt a nyolcvanas években, mint Moncsicsi, avagy mindenhol össze lehetett futni a világító ujjú földönkívülivel, aki aztán a gyerekszoba dísze lett.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

26Máj

Csodaország bedurvult - háborúba szállhatunk Alice-szel és barátaival [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.26. 14:00:00

Kellemes teázgatás, aztán háború - legendás karaktereket ereszt egymásnak a Wonderlands War, avagy a Csodaország csatái.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years From Home Game