Kép forrása: pcguru.hu

Iron Maiden kiegészítőkkel bővül a Zombicide [PC Guru]

A zenekar kabalafigurája, Eddie máris azt ígéri, hogy a rettegés dallamait fogja játszani a koncertek éjszakáin.

Ha azt hiszed, hogy az Iron Maiden már mindent megkapott a világon, a lemezektől kezdve a jövedelmező turnékon át a saját akciófigurákig, akkor megnyugtatunk, hogy van még mit előhúzniuk a kalapból. A legendás metalzenekar most már társasjátékban is szerepelni fog. A CMON Games ugyanis bejelentette, hogy egy különleges, hivatalos Iron Maiden-gyűjtemény készül a Zombicide társasjátékokhoz. A minifigurák dizájnja olyan klasszikus albumokból származik, mint a Powerslave (1984), a Piece of Mind (1983) és más, mára kultikus lemezek. A miniket a cég hivatalos oldalán elővételben árulják, három különálló csomaggal vagy egy megacsomaggal, amely mindent együtt tartalmaz. Minden rajongónak kötelező!

[Cikk folytatása]

Iron Maiden kiegészítőkkel bővül a Zombicide

Újabb kiegészítőt kap a Ezúttal egy legendás zenekartól Az Iron Maiden minifigurái jönnek Ha azt hiszed, hogy az Iron Maiden már mindent megkapott a világon, a lemezektől kezdve a jövedelmező turnékon át a saját akciófigurákig, akkor megnyugtatunk, hogy van még mit előhúzniuk a kalapból. A legendás metalzenekar most már társasjátékban is szerepelni fog.

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Zombicide: 2nd Edition – Dark Nights Metal: Pack #1
  • Zombicide: 2nd Edition – Dark Nights Metal: Pack #2
  • Zombicide: 2nd Edition – Dark Nights Metal: Pack #3
  • Zombicide: 2nd Edition – Dark Nights Metal: Pack #4
  • Zombicide: 2nd Edition – Dark Nights Metal: Pack #5