Kép forrása: pcguru.hu

Titan – Interplanetáris környezetrombolás [Társalgó]

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel.

A Titán a Szaturnusz legnagyobb holdja, egyúttal a naprendszer második legnagyobb kísérője a Jupiterhez tartozó Ganümédész után, de még így is nagyobb, mint naprendszerünk legbelső bolygója, a Merkúr. Különlegessége, hogy jelenlegi ismereteink szerint az egyetlen, jelentős légkörrel rendelkező hold a naprendszerben, felszínét pedig etán- és metán-folyók, tengerek szabdalják. Nem túl barátságos környezet, még szerencse, hogy asztalon ezeket a körülményeket nem kell reprodukálni az itt játszódó játékhoz, melyben feladatunk az égitest ásványkincseinek minél hatékonyabb kitermelése. Már csak az a kérdés, hogy ha egy idegen bolygót bombázunk úgy szét, mint idehaza a Naszály oldalát, az vajon mennyire számít környezetrombolásnak?

Az előkészületek során legnagyobb feladatunk a kráter hat szeletének összeállítása, illetve ezek külső felületének becsúsztatása, ugyanis a műanyag darabok még némi faragás (!) után is nehezen illeszkednek egymásba. Nem maga a kivágás, hanem az elemek falának vastagsága a probléma, szerencsére a külső perem ehhez képest már viszonylag sima ügy. Ha az első sokkon túltettük magunkat, jöhetnek a játéktérre a kezdő nyersanyagtokenek, külön táblájukon pedig a célkitűzések részben véletlenszerű kiosztása, melyek után már csak játékostáblánk (saját készletből történő) feltöltése marad hátra. A résztvevők számától függően azonban nem a teljes játékterületre van szükség: minden hiányzó játékossal egy negyeddel szűkül a kör, illetve egyes mezők „befagynak”, ezeken csőhálózatunkkal vagy drónjainkkal a későbbiekben csak áthaladni lehet.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Titan a Holy Grail Games-től - Interplanetáris környezetrombolás

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel. A Titán a Szaturnusz legnagyobb holdja, egyúttal a naprendszer második legnagyobb kísérője a Jupiterhez tartozó Ganümédész után, de még így is nagyobb, mint naprendszerünk legbelső bolygója, a Merkúr.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

05Dec

Insecta: The Ladies of Entomology – Bogaras csajok [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.12.05. 15:50:00

Azt mondják, hogy aki nem bogaras legalább egy kicsit, azzal nem is elég izgalmas az élet. Nos, itt minden nő bogaras, de mi pont ezért szeretjük őket!

28Nov

Scout! – Ez kész cirkusz! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.11.28. 12:43:00

Többször is szóba került már, hogy a komolyabb játékok mellett a könnyed fillereket is kifejezetten szeretjük, és a Scout! ilyen, méghozzá elég okos.


Kommentek

  • kok_o

    2022-10-03 11:49:03

    A cikk és a fényképek alapján nem igazán győzött meg. Önmagában maga az írás nem túl jó, nem ad igazán képet a játékról, de ez nem a játék hibája, de nekem egyszerűen túl sok a műanyag, ránézésre is túl nagynak tűnik a műanyag kráter. Ahogy tom Vasel is mondja a videójában, olyan mint egy műanyag gyerekjáték. Maga a játék témája egyébként engem érdekelne, az sem kizárt, ha egyszer valahol belefutok nem próbálom ki, de messze nem prioritás.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Titan