Kép forrása: pcguru.hu

Zona: The Secret of Chernobyl – Csernobili buli [Társalgó]

A szovjetunió alig pár éve omlott össze, a csernobili térségben zajló kísérletek helyszínét pedig ellepték a fosztogatók – köztük vagyunk mi is.

Zona: The Secret of Chernobyl (innentől maradjunk csak a Zona-nál) egy olyan alternatív valóságba repít minket, ahol a csernobili atomerőmű katasztrófájának bekövetkezte után három évvel még nem omlott össze a Szovjetunió. A szuperállam egészen 2016-ig kitartott, és közben a betonszarkofág környékén létesített kutatólaborokban végrehajtott kísérletek során nem egy furcsaság jött a világra. A különös lények, megmagyarázhatatlan jelenések, és már-már mágikus erővel bíró képződmények beszerzése, majd a Zónából való kijuttatása köré rövid időn belül komplett csempészhálózat épült ki. Ennek első lépcsőjeként a fosztogatók szolgálnak, akik között az a pletyka járja, hogy a legnagyobb kincs a szarkofág mélyén található… bejutni sem egyszerű, kijutni pedig még senkinek sem sikerült, ahogyan azt sem tudja senki, hogy mit rejthet a radioaktív kamra.

Zona fő vonzereje a témaválasztása, melyből a bevezetőt olvasva rájöhettetek, hogy csak úgy árad a S.T.A.L.K.E.R.-hangulat. De elhagyva a digitális teret, a társasjátékok terén jártas olvasóink egy tipikus dungeon crawlerre számíthatnak, néhány extrával és némi újrajátszhatósággal megspékelve. Kiválasztott karakterünk alapvető tulajdonságaiban (észlelés, fizikum, intelligencia és akaraterő) és kezdőfelszerelés terén is eltér a többiektől; továbbá mindannyian máshol látnak neki a kalandnak, és a térkép más-más meghatározott területére hoznak veszélyt. Végső célunk bejutni a szarkofágba, melyhez két „kulcsra” is szükségünk van, ezeket a titkos létesítményekben találjuk meg, a térkép szélein, és természetesen az ezekbe való bejutáshoz is különféle, véletlenszerűen kiosztott feltételeknek kell megfelelnünk (például bizonyos típusú tárggyal, szörnytrófeával, megítéléssel rendelkezve).

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Zona: The Secret of Chernobyl a Rebel Studiotól - Csernobili buli

A szovjetunió alig pár éve omlott össze, a csernobili térségben zajló kísérletek helyszínét pedig ellepték a fosztogatók - köztük vagyunk mi is. A Zona: The Secret of Chernobyl (innentől maradjunk csak a Zona-nál) egy olyan alternatív valóságba repít minket, ahol a csernobili atomerőmű katasztrófájának bekövetkezte után három évvel még nem omlott össze a Szovjetunió.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Szep

Root + A Vízinépek kiegészítő – Gyökérháború [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.26. 12:44:00

A pazar rajongói verzió után végre magyarul, hivatalosan is elérhető a Root, amiben az erdőlakó népek vívnak könyörtelen háborút egy frenetikusan jó aszimmetrikus stratégiai játék formájában.

30Szep

Titan – Interplanetáris környezetrombolás [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.30. 15:48:00

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Zona: The Secret of Chernobyl