Kép forrása: pcguru.hu

Fergeteges elegyek – A nagy robbanás [Társalgó]

Kis üveggolyók, nagy felfedezések és robbanások – bizony van, amit még 7 év után sem lehet megunni vagy éppen unalmasnak nevezni.

Az a jó a Delta Vision idei nagy dömpingjében, hogy nem kizárólag nagy és drága, kifejezetten új társasok kerültek a repertoárba, hanem számos kiegészítő, kisebb filler és újrakiadás is, nem mellesleg komoly pótlásokra is sor került, amik külföldön már régóta hódítanak, itthon azonban nem jelenhettek meg. Utóbbiak közül pedig kifejezetten hiánypótló a Fergeteges elegyek, aminek eredetije, a 2015-ös Potion Explosion, a mai napig sikernek és slágerjátéknak számít. És azt kell mondjam, hogy nem véletlenül.

A Roxfo… akarom mondani, a Borzalorum Varázslóakadémia igazgatója, Albedus Pontjanemsok kihirdeti az utolsó nagy megmérettetést és vizsgát a boszorkányként és varázslóként végző nebulóknak, amire az elixírek laboratóriumában kerül sor. Ezúttal nincs tábla, nincs dobókocka, nincsenek ellenfelek, csak a többi játékos, hiszen mindenki arra hajt, hogy a legsikeresebb vizsgát tegye, avagy a játék végére a legtöbb ponttal rendelkezzen.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Fergeteges elegyek a Delta Visiontől - A nagy robbanás

Kis üveggolyók, nagy felfedezések és robbanások - bizony van, amit még 7 év után sem lehet megunni vagy éppen unalmasnak nevezni. Az a jó a Delta Vision idei nagy dömpingjében, hogy nem kizárólag nagy és drága, kifejezetten új társasok kerültek a repertoárba, hanem számos kiegészítő, kisebb filler és újrakiadás is, nem mellesleg komoly pótlásokra is sor került, amik külföldön már régóta hódítanak, itthon azonban nem jelenhettek meg.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Szep

Titan – Interplanetáris környezetrombolás [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.30. 15:48:00

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel.

02Okt

A Nagy Fal – A fal adja a másikat [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.10.02. 12:34:00

Nemesis, Etherfields, ISS Vanguard, Tainted Grail… a lengyel Awaken Realms elég magasra teszi a lécet, és nem A Nagy Fal hozza egy lefelé ívelő karrier első jeleit. Nagyon nem.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fergeteges elegyek