Kép forrása: pcguru.hu

Grand Austria Hotel – Nyugati kényelem [Társalgó]

A vendégnek mindig igaza van! De mi van akkor, ha az a vendég maga az Osztrák-Magyar Monarchia császára?

Egy életmű fordított sorrendben történő feldolgozása nem újdonság a rovat életében, hiszen jobbára Uwe Rosenberg gazdag karrierje volt az, amit meglehetősen random sorrendben mutattunk be, de ezen klub újabb taggal bővült. Hiszen a Lorenzo Il Magnifico és annak már magyar nyelven is elérhető bővített kiadása után jutottunk el az egyre aktívabb szerzőpáros, az olasz Virginio Gigli és Simone Luciani páros pályájának egyik mérföldkövéhez, az eredetileg 2015-ben megjelent Grand Austria Hotelhez, amely a Lorenzo előfutárának is tekinthető.

Grand Austria Hotel ugyanis szintén egy kocka- és kártyadraftolós stratégia, ahol ezúttal a 20. század elején, Bécsben kell boldogulni, egy saját szállodát vezetve, gondoskodva a vendégek kiszolgálásáról a kávézóban, a szobák előkészítéséről a hotelben, valamint a megfelelő, legnagyobb segítséget nyújtó alkalmazottakat is illik megtalálni és felbérelni. Ehhez mindössze csak hét forduló áll rendelkezésre, ennek végeztével pedig kiderül, mely játékos volt a legsikeresebb szállodamenedzser.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Grand Austria Hotel a Gamewiztől - Nyugati kényelem

A vendégnek mindig igaza van! De mi van akkor, ha az a vendég maga az Osztrák-Magyar Monarchia császára? Egy életmű fordított sorrendben történő feldolgozása nem újdonság a rovat életében, hiszen jobbára Uwe Rosenberg gazdag karrierje volt az, amit meglehetősen random sorrendben mutattunk be, de ezen klub újabb taggal bővült.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jan

Ceres – (Z)űrös kolonizáció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.19. 17:46:00

A Föld már nem a világ közepe, az emberiség utazik és kolonizál, a nyersanyag-készlet pedig igen szűkös, de azért minden vállalat megtalálhatja, hol tudja a legnagyobb szeletet hasítani a tortából.

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Grand Austria Hotel