Kép forrása: pcguru.hu

Grand Austria Hotel – Nyugati kényelem [Társalgó]

A vendégnek mindig igaza van! De mi van akkor, ha az a vendég maga az Osztrák-Magyar Monarchia császára?

Egy életmű fordított sorrendben történő feldolgozása nem újdonság a rovat életében, hiszen jobbára Uwe Rosenberg gazdag karrierje volt az, amit meglehetősen random sorrendben mutattunk be, de ezen klub újabb taggal bővült. Hiszen a Lorenzo Il Magnifico és annak már magyar nyelven is elérhető bővített kiadása után jutottunk el az egyre aktívabb szerzőpáros, az olasz Virginio Gigli és Simone Luciani páros pályájának egyik mérföldkövéhez, az eredetileg 2015-ben megjelent Grand Austria Hotelhez, amely a Lorenzo előfutárának is tekinthető.

Grand Austria Hotel ugyanis szintén egy kocka- és kártyadraftolós stratégia, ahol ezúttal a 20. század elején, Bécsben kell boldogulni, egy saját szállodát vezetve, gondoskodva a vendégek kiszolgálásáról a kávézóban, a szobák előkészítéséről a hotelben, valamint a megfelelő, legnagyobb segítséget nyújtó alkalmazottakat is illik megtalálni és felbérelni. Ehhez mindössze csak hét forduló áll rendelkezésre, ennek végeztével pedig kiderül, mely játékos volt a legsikeresebb szállodamenedzser.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Grand Austria Hotel a Gamewiztől - Nyugati kényelem

A vendégnek mindig igaza van! De mi van akkor, ha az a vendég maga az Osztrák-Magyar Monarchia császára? Egy életmű fordított sorrendben történő feldolgozása nem újdonság a rovat életében, hiszen jobbára Uwe Rosenberg gazdag karrierje volt az, amit meglehetősen random sorrendben mutattunk be, de ezen klub újabb taggal bővült.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Szep

Titan – Interplanetáris környezetrombolás [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.30. 15:48:00

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel.

27Szep

Dungeon Fighter: Second Edition – Káosz az asztalon [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.27. 12:48:00

Dungeon crawler, de nem a megszokott formában – így is jellemezhetjük a társast, aminél rengeteg módon dobjuk el a kockát, csak éppen soha nem a megszokottak szerint.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Grand Austria Hotel