Kép forrása: gamestar.hu

A sárkányokat vagy az unikornisokat szereted jobban? [Gamestar]

Attól függően utálod majd egyiket vagy másikat, hogy melyik oldalon állsz a Tic Tac K.O.: Szárnyak vs. Szarvakban, az Unikornisok - A rémes ménes alkotóinak játékában.

Egész durván felpörgött az Unstable Games az elmúlt években. A nagy sikert arató, 2017-ben debütált Unikornisok - A rémes méneshez (Unstable Unicorns) folyamatosan ömlenek a kiegészítő paklik (hét van most, ha jól számoltam), 2020-ban megjelent a Bájos kis bestiák (Here to Slay), 2021-ben a Boldog kicsi dinók (Happy Little Dinosaurs), és szintén ebben az évben a Hívatlan haverok (Wrong Party), valamint a Tic Tac K.O.

Egyik sem szökött a BoardGameGeek toplistáinak élmezőnyébe, viszont látszólag megtalálták a közönségüket, nem kis részben azoknak a grafikusoknak köszönhetően, akik minden játékhoz iszonyú aranyos lényeket rajzoltak. Miközben az Unstable játékai erősen konfrontatívak, és könnyű berágni játékostársainkra, amikor a győzelmünk kapujában jó ötletnek találják pandává változtatni unikornisainkat vagy valami más aljasságot elkövetni, egyszerűen nem tudjuk felhúzni magunkat, miközben bájos állatkák néznek vissza ránk a lapokról.

Tic Tac K.O. - Szárnyak vs. Szarvak sem lóg ki a sorból, sem grafikáit, sem játékmenetét tekintve.

[Cikk folytatása]

A sárkányokat vagy az unikornisokat szereted jobban? Ettől a játéktól mindkettőt gyűlölni fogod

Attól függően utálod majd egyiket vagy másikat, hogy melyik oldalon állsz a Tic Tac K.O.: Szárnyak vs. Szarvakban, az Unikornisok - A rémes ménes alkotóinak játékában. Egész durván felpörgött az Unstable Games az elmúlt években.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

26Máj

Csodaország bedurvult - háborúba szállhatunk Alice-szel és barátaival [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.26. 14:00:00

Kellemes teázgatás, aztán háború - legendás karaktereket ereszt egymásnak a Wonderlands War, avagy a Csodaország csatái.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tic Tac K.O. : Szárnyak vs. szarvak